Uitzending
M. - 11-4-2019

11-4-2019

M.

1348 x bekeken | 0 reacties
5
Regisseur Marco Grandia werkt onder andere samen met Lionel Messi, David Beckham, Cristiano Ronaldo en Gwyneth Paltrow. Waarom kennen wij hem niet? Daar komt vanavond verandering in!

Na het winnen van The Voice of Holland afgelopen februari heeft Dennis van Aarssen allesbehalve stilgezeten! Hij reist samen met een tienkoppige bigband door Nederland en zingt bekende jazznummers en eigen muziek. Bij M laat hij zijn cover van 'High Hopes' horen!

Vandaag is de oprichter van WikiLeaks Julian Assange opgepakt in Londen nadat het politiek asiel is opgeheven. Wat zijn de gevolgen? Advocaat Gerard Spong en journalist Eric Smit praten er vanavond over.

Parlementair journalist Max van Weezel is vanochtend op 67-jarige leeftijd overleden. Meer dan 40 jaar was hij de luis in de pels op het Binnenhof. Frits Wester, Margalith Kleijwegt en Gerdi Verbeet staan stil bij het overlijden van de geroemde en gevreesde Max van Weezel.

In deze uitzending van M. waren Eric Smit, Frits Wester, Gerard Spong, Gerdi Verbeet en Margalith Kleijwegt te gast. De presentatie was in handen van Margriet van der Linden. Deze uitzending van het programma M. werd uitgezonden op donderdag 11 april door KRO-NCRV.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie