Uitzending
M. - 16-6-2020

16-6-2020

M.

1197 x bekeken | 0 reacties
5
Vandaag hebben vijftien burgemeesters een manifest aan het kabinet aangeboden waarin ze oproepen om te investeren in kwetsbare wijken. De kansenongelijkheid in ons land neemt door de crisis zorgwekkende vormen aan. De tweedeling in de samenleving is meer dan ooit zichtbaar. Wat moet er gebeuren? Paul Depla, burgemeester van Breda, is een van de schrijvers van het manifest. Samen met onderwijsdeskundige Samira Bouchibti, schrijver en journalist Jeroen Smit en programmamaker Danny Ghosen schuift hij aan.

In Liverpool hebben ze er dertig jaar op moeten wachten, maar de club van Virgil van Dijk en Georginio Wijnaldum maakt eindelijk kans om de Premier League te winnen. De Engelse voetbalcompetitie wordt morgen weer hervat. Studio Sportpresentator Tom Egbers en FOX Sports-verslaggever Wytse van der Goot kunnen niet wachten.

Ondanks dat gisteren de versoepeling van de reisadviezen in zestien Europese landen is ingegaan, blijft een groot deel van de Nederlanders deze zomer in eigen land. Cathelijne Broers, nu nog directeur van De Nieuwe Kerk en De Hermitage, neemt ons mee op een Hollandse kunst-vakantie, met originele en uiteenlopende werken.

In deze uitzending van M. waren Danny Ghosen, Georginio Wijnaldum, Jeroen Smit, Paul Depla, Samira Bouchibti en Tom Egbers te gast. De presentatie was in handen van Margriet van der Linden. Deze uitzending van het programma M. werd uitgezonden op dinsdag 16 juni door KRO-NCRV.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie