Uitzending
M. - 23-6-2020

23-6-2020

M.

216 x bekeken | 0 reacties
5
Begin april, toen het broedseizoen in volle gang was, bespraken de nieuwe nationale hobby vogelspotten. De thuisquarantaine bleek de perfecte aanleiding om massaal de natuur van dichtbij te bekijken. Vogelaars Ruben Hein, Camilla Dreef en Arjan Dwarshuis zijn nu terug voor de evaluatie. Wat waren de hoogte- en dieptepunten van het afgelopen seizoen?

Waar de meeste jongens en meisjes van zestien jaar zich zorgen maken over pukkels, de eerste examenreis en verliefdheid, kreeg Joyce de Ruiter te maken met een diagnose die haar leven zou gaan bepalen. Het Ushersyndroom werd bij haar geconstateerd: in de toekomst zal ze doof en blind worden.

De SP en de PvdA zijn het over een ding eens: 'meer flappen na het klappen' in de zorg. Den Haag moet volgens hen de portemonnee trekken en met een salarisverhoging komen. Eerder werd de motie tot twee keer toe afgewezen door een meerderheid in de Kamer, gaat het vanmiddag wel lukken? We bespreken de uitkomst met Lilian Marijnissen van de SP en Lodewijk Asscher van de PvdA, de indieners van de motie.

In deze uitzending van M. waren Lilian Marijnissen, Lodewijk Asscher en Ruben Hein te gast. De presentatie was in handen van Margriet van der Linden. Deze uitzending van het programma M. werd uitgezonden op dinsdag 23 juni door KRO-NCRV.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie