Uitzending
M. - 8-4-2019

8-4-2019

M.

1530 x bekeken | 0 reacties
5
Ooit gedacht aan de combinatie Rembrandt van Rijn en voetbal? Taco Dibbits van het Rijksmuseum wel. Willem van Hanegem mocht vanochtend de nieuwe Eredivisiebal in ontvangst nemen. Hij praat verder over de kunst in het voetbal samen met sportjournalist Henk Spaan.

Is de man anno 2019 in de war over zijn mannelijkheid? Dat vraagt documentairemaker Sunny Bergman zich af in Man Made, dat vanavond wordt uitgezonden. Ajouad El Miloudi, Rick Paul van Mulligen en Victor Reinier blikken straks vooruit en delen hun ervaringen.

Loura, Johan en Marieke gooiden alle drie, net als AutoriteitFM-topvrouw Merel van Vroonhoven, het roer om. Ze kozen voor een baan in het onderwijs en verlieten hun goedbetaalde banen in het bedrijfsleven. Zijn zij-instromers dé oplossing voor het lerarentekort?

In deze uitzending van M. waren Ajouad El Miloudi, Henk Spaan, Victor Reinier en Willem van Hanegem te gast. De presentatie was in handen van Margriet van der Linden. Deze uitzending van het programma M. werd uitgezonden op maandag 8 april door KRO-NCRV.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie