Uitzending
M. - 5-4-2019

5-4-2019

M.

1229 x bekeken | 0 reacties
6
In de nieuwe single van Famke Louise zingt ze over haar eigen billen, haar Derrière. In korte tijd is de single al ruim anderhalf miljoen keer bekeken op YouTube. Bij M gooit ze vanavond de heupen los!

In Frankrijk trappen onze Oranjevrouwen deze zomer het WK af, maar we beginnen alvast met oud-international Leonne Stentler en Willem Vissers! De WK-verslaggever van M is deze zomer niemand minder van Rivkah op het Veld. Zij is aanwezig bij de interland Nederland - Mexico.

Elke vrijdag neemt, in wisselende samenstelling, het M-Panel de week met ons door. Wat vinden zij van het nieuws van de afgelopen week? Deze week horen we het van Esther van Fenema, Natacha Harlequin, Anne Fleur Dekker en Berend Sommer.

Aanstaande zondag is de finale van Project Rembrandt. Met presentator Annechien Steenhuizen en docent Jaap Godrie blikken we terug op de afgelopen periode. Finalisten Sebas, Suzana, Ruben en Nard zijn ook van de partij: hoe hebben zij dit project ervaren?

In deze uitzending van M. waren Annechien Steenhuizen en Willem Vissers te gast. De presentatie was in handen van Margriet van der Linden. Deze uitzending van het programma M. werd uitgezonden op vrijdag 5 april door KRO-NCRV.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie