Uitzending
M. - 4-4-2019

4-4-2019

M.

1365 x bekeken | 0 reacties
5
Wie wordt de voornaamste uitdager van Donald Trump in de race om het Amerikaanse presidentschap in 2020? Nu oud-vicepresident Joe Biden lijkt af te vallen, vestigen de Democraten hun hoop op buitenstaander Pete Buttigieg. Twan Huijs legt uit waarom.

De afgelopen vier jaar zijn zo'n 600 makers door vijftig landen gereisd voor het vervolg op 'Planet Earth' en 'Blue Planet': 'Our Planet'! Mét stem van de 92-jarige Sir David Attenborough. Bij M een voorpremière met natuurliefhebber Merel Westrik en bioloog Auke-Florian Hiemstra.

Dieuwertje Blok en Sinan Can praten in colleges over vrijheid. Voor Dieuwertje een persoonlijk thema, want haar Joodse moeder zat ondergedoken tijdens de oorlog. Voor Sinan heeft vrijheid te maken met zijn werk oorlogsgebieden, waar vrijheid een luxe is.

De Amerikaanse saxofonist Donny McCaslin werkte mee aan David Bowie's laatste plaat 'Blackstar'. Die samenwerking gaf hem nieuwe energie en dat resulteerde in het nieuwe album 'Blow'. Bij M laat hij samen met het Metropole Orkest de single 'What about the body' horen!

In deze uitzending van M. waren Dieuwertje Blok, Merel Westrik, Sinan Can en Twan Huys te gast. De presentatie was in handen van Margriet van der Linden. Deze uitzending van het programma M. werd uitgezonden op donderdag 4 april door KRO-NCRV.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie