Uitzending
Koffietijd - Aflevering 95

Aflevering 95

Koffietijd

11-1-2019

| 394 x bekeken | 0 reacties
5
Met in deze uitzending: -Koffieleuter Eddy Zoey vertelt over zijn nieuwe theatershow. -De Koffietijd-koks Jigal, London, Hidde, Klaas en Pieter presenteren een aantal snelle recepten. -Christine de Mes van The Colour Kitchen vertelt over buurtrestaurant La Lotteria.

In deze uitzending van Koffietijd onder andere:

'Een beetje verliefd'
Eddy en zijn Eddy Zoy Band gaan weer langs de theater toeren met hun voorstelling 'Van Boudewijn de Groot tot Lil Kleine: de geschiedenis van de Nederlandstalige popmuziek'. In Koffietijd geeft hij alvast een voorproefje.

De Straatprijs is gevallen in Heerenveen!
Gaston was weer op pad met zijn goedgevulde enveloppen. Dit keer heeft hij weer veel mensen blij gemaakt in Heerenveen.

Nieuw en duurzaam restaurant
Op 10 januari wordt restaurant La Lotteria geopend in het bedrijfspand van de Goede Doelen Loterijen, waar ook onze studio zit. La Lotteria is powered by The Colour Kitchen. Bij deze sociale horecaonderneming worden mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt opgeleid tot horecaprofessionals.

Za'atarolie en gepofte knoflook van Jigal
Daarmee maakt hij een kruidige bruschetta met avocado.

Kippenbouillon van Klaas
Daarmee maakt hij een risotto van koffie en geglaceerde kippendij.

Ingelegde zoetzure groente van London
Daarmee maakt hij een kleurrijke regenboognasi!

Tips voor food preppen
Onze vijf Koffietijd koks laten zien hoe je met de juiste voorbereiding in weinig tijd een gezonde, verse n lekkere maaltijd op tafel zet.

In deze uitzending van Koffietijd waren Eddy Zoey en Boudewijn de Groot te gast. Caspar Brgi was in deze uitzending van Koffietijd deskundige. De presentatie was in handen van Loretta Schrijver, Quinty Trustfull en Pernille La Lau. Deze uitzending van het programma Koffietijd met de titel Aflevering 95 werd uitgezonden op vrijdag 11 januari door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie