Uitzending
Koffietijd - Aflevering 92

Aflevering 92

Koffietijd

8-1-2019

| 625 x bekeken | 0 reacties
5
Met in deze uitzending: -Programmamaker Jalal Bouzamour over 'Groeten Uit Holland', met de Marokkaanse vriendinnen Habiba, Farida, Fatima, Khadija en Aicha. -Mingus Dagelet gaat lesgeven aan de Nederlandse Acteursschool in Apeldoorn. -Maaike Dorsteen beantwoordt kijkersvragen over gezondheid. -Kenzo Alvares is een van de juryleden van 'DanceSing'.

In deze uitzending van Koffietijd onder andere:

Quinty en Mingus spelen een scène uit Love Actually
Mingus Dagelet kennen we als acteur in series als Divorce, Overspel, Dokter Deen en de film Mannenharten 2. Hij staat op de planken met de toneelgroep Amsterdam. En hij geeft nu ook acteerles. Op een hele nieuwe acteer-opleiding: de Nederlandse Acteurs-school.

Mika is koning knot
Mika gaat langs bij Michelle. Zij is stewardes en vind het moeilijk om haar haar op te steken.

Kan magnesium helpen bij ouderdomsrimpels?
Deze week is Maaike weer te gast bij Koffietijd om te vertellen over wat voor invloed magnesium heeft op je lichaam en huid.

CHIHULY
Het Groninger Museum toont 16 uitzonderlijke kunstwerken van de wereldberoemde Amerikaanse glaskunstenaar Dale Chihulyin. Zowel binnen als buiten kun je de prachtige glaskunstenwerken bewonderen.

Kenzo Alvares over DanceSing
Donderdag begint het programma Dancesing, waarin kandidaten beoordeeld worden op hun zang en danstalent. De hoofdprijs is niet mis, een nummer opnemen met top producer RedOne, die met wereldsterren als Michael Jackson, Lady Gaga en Nicky Minaj werkte. Danser/choreograaf Kenzo Alvares beoordeelt samen met Timor Steffens de danskwaliteiten van de kandidaten.

Tweede seizoen 'Groeten uit Holland'
De vriendinnen Habiba, Farida, Fatima, Khadija, Aicha en programma-maker Jalal Bouzamour waren te gast in de studio van Koffietijd om te praten over het tweede seizoen van 'Groeten uit Holland'.

In deze uitzending van Koffietijd waren Jalal Bouzamour, Mingus Dagelet en Timor Steffens te gast. Caspar Bürgi was in deze uitzending van Koffietijd deskundige. De presentatie was in handen van Loretta Schrijver, Quinty Trustfull en Pernille La Lau. Deze uitzending van het programma Koffietijd met de titel Aflevering 92 werd uitgezonden op dinsdag 8 januari door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie