Uitzending
Koffietijd - Aflevering 100

Aflevering 100

Koffietijd

18-1-2019

| 565 x bekeken | 0 reacties
5
Met in deze uitzending: -Aandacht voor 'blue Monday' en depressie met schrijfster Roos Schlikker, psychiater Esther van Fenema, ervaringsdeskundige Anneleen van der Kolk en cabaretière Marjolijn van Kooten. -Modeontwerper Janice bespreekt de laatste trends.

In deze uitzending van Koffietijd onder andere:

De Nationale Tulpendag
Heb je dit weekend niks te doen en hou je van bloemen? Kom dan zaterdag 19 januari naar de Nationale Tulpendag in Amsterdam. Morgen zal Quinty de dag openen dus komt dat zien!

Marjolijn van Kooten - Dooddoeners
Maandag is het weer Blue Monday en elk jaar vinden wij dit een goede aanleiding om stil te staan bij depressie. Daarom horen we Marjolijn van Kooten, begeleid door Mattijs op de piano, met 'Dooddoeners'.

Op bezoek bij zelfspelende muzikale robots
Museum Speelklok staat op dit moment geheel in teken van muzikale robots met de tentoonstelling 'Robots Love Music'. Muziekrobots van over heel de wereld zijn in het museum bewonderen. Vivian ging alvast een kijkje nemen

Pieter deelt zijn foodprep tips
Vorige week is onze foodprep challenge van start gegaan. Een challenge waar we onze kijkers willen inspireren én uitdagen om vooruit te koken om zo op drukke dagen gezond én snel te kunnen eten. Onze Koffietijd kok Pieter deelt zijn tips!

Patrick bij de opnames van 'Oogappels'
De serie 'Klem' is het paradepaardje van BNNVARA, maar met 'Oogappels' hopen ze daar een nieuwe bij te hebben. Met acteurs als Bracha van Doesburgh en Jeroen Spitzenberger en geregisseerd door Will Koopman kan het niet anders dan een succes worden. Patrick nam een kijkje bij de opnames.

Janice over de laatste modetrends
Als we de weersvoorspellingen mogen geloven moeten de echte koude dagen nog komen, maar toch zijn veel kledingmerken nu al bezig met het voorjaar. Janice laat ons zien hoe je hier nu al van kunt genieten!

In deze uitzending van Koffietijd was Roos Schlikker te gast. Caspar Bürgi was in deze uitzending van Koffietijd deskundige. De presentatie was in handen van Loretta Schrijver, Quinty Trustfull en Pernille La Lau. Deze uitzending van het programma Koffietijd met de titel Aflevering 100 werd uitgezonden op vrijdag 18 januari door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie