Uitzending
Koffietijd - Aflevering 99

Aflevering 99

Koffietijd

17-1-2019

| 337 x bekeken | 0 reacties
5
Met in deze uitzending: -Tatum Dagelet vertelt over haar nieuwe programma 'Van Vader Naar Moeder', over de kinderen van gescheiden ouders. -Cabaretier Vera van Zelm schreef een boek over haar zwangerschap. -De Koffieleuters praten over preutsheid.

In deze uitzending van Koffietijd onder andere:

Van Vader naar Moeder
In het nieuwe Zapp programma 'Van Vader Naar Moeder' kruipt Tatum Dagelet in de rol van chauffeur voor kinderen van gescheiden ouders.

Mika helpt Carla met haar vitiligo vlekken
Carla heeft last van vitiligo vlekken en vraagt aan Mika of hij er tips voor heeft.

Gaston maakt mensen blij in Drenthe
Gaston ging weer op pad om mensen blij te maken met zijn goedgevulde, gouden enveloppen. Deze keer ging hij naar Drenthe.

Zwanger zijn is niet altijd leuk
In een wereld waar zwangerschap vaak in één adem genoemd wordt met 'roze wolk' heeft Vera van Zelm een boek gemaakt met een tegenstrijdig verhaal.

De interactieve voorstelling ZIN
In het Herman van Veen Arts Center wordt de interactieve voorstelling 'ZIN' gespeeld. Deze voorstelling is bedoeld om gevluchte Eritreeërs een handje te helpen met het vinden van hun weg in de Nederlandse samenleving.

De Koffieleuters geven tips over preutsheid
Uit onderzoek van Rutgers, blijkt dat jongeren steeds later voor de eerste keer seks hebben. De media trekken daar massaal conclusies over: we zijn preutser geworden. De Koffieleuters hebben een aantal tips.

In deze uitzending van Koffietijd was Tatum Dagelet te gast. Caspar Bürgi was in deze uitzending van Koffietijd deskundige. De presentatie was in handen van Loretta Schrijver, Quinty Trustfull en Pernille La Lau. Deze uitzending van het programma Koffietijd met de titel Aflevering 99 werd uitgezonden op donderdag 17 januari door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie