Uitzending
Koffietijd - Aflevering 90

Aflevering 90

Koffietijd

4-1-2019

| 533 x bekeken | 0 reacties
5
Met in deze uitzending: -Ivo van Breukelen over de nieuwe hitlijst van 538. -Jan Versteegh en Albert Verlinde praten over hun nieuwe showbizzprogramma '6 Inside'. -Lars Bos, alias rapper Snelle, treedt op.

In deze uitzending van Koffietijd onder andere:

Het belooft vanavond een groot feest te worden
Nog maar een paar uur tot de uitreiking van de Nationale Postcode Loterij. Vivian en Patrick zijn in Glimmen en het belooft vanavond een groot feest te worden.

Snelle - Alleen Vanavond
Rapper Snelle is door Radio 538 uitgeroepen tot veelbelovend talent van 2019. Volgende week vrijdag komt de nieuwe EP 'Beetje bij beetje' van de rapper uit. Er staan 8 nummers op. Deze EP wordt veel muzikaler, met veel instrumenten en minder rap dan dat men van Snelle gewend is.

Jan en Albert over hun nieuwe programma '6 Inside'
Albert Verlinde en Jan Versteegh maken zich op voor het programma waar heel Nederland al maanden naar uitkijkt '6 Inside'.

Aubergine rolletjes met spinazie & ricotta
Een lekker vegetarische snack om mee te nemen.

Hoe is het om zo'n wijkfeest voor te bereiden?
Het is een bijzondere week voor de inwoners van Glimmen. En vanavond is het dan eindelijk zover! Het wijkfeest. Maar hoe wordt zo'n wijkfeest voorbereid? Patrick praat met de organisatoren.

Vivian leert Glimmen kennen op de fiets!
Glimmen heeft ook een mooi natuurgebied. Vivian wil dat graag leren kennen op de fiets! En doet dat samen met winnaar Henk.

Ivo over de gloednieuwe Radio 538 TOP 50
Ook voor Radio 538 dj Ivo van Breukelen is het vandaag een spannende dag. Hij presenteert vandaag de gloednieuwe Radio 538 TOP 50.

De laatste voorbereidingen voor het wijkfeest
Patrick en Vivian zijn bij de laatste voorbereidingen van het grote wijkfeest in Glimmen waar de deelnemers van de Nationale Postcode Loterij met de wijkcode 9756 vanavond te horen krijgen hoeveel geld ze hebben gewonnen.

In deze uitzending van Koffietijd waren Albert Verlinde en Jan Versteegh te gast. Caspar Bürgi was in deze uitzending van Koffietijd deskundige. De presentatie was in handen van Loretta Schrijver, Quinty Trustfull en Pernille La Lau. Deze uitzending van het programma Koffietijd met de titel Aflevering 90 werd uitgezonden op vrijdag 4 januari door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie