Uitzending
Koffietijd - Aflevering 93

Aflevering 93

Koffietijd

9-1-2019

| 465 x bekeken | 0 reacties
5
In deze uitzending van Koffietijd onder andere:

Soundos over haar internationale optreden
Vandaag hadden we Soundos El Ahmadi te gast om te praten over haar voorstelling 'Niets te verlizen'.

Soundos over haar theatershow 'Niets te verliezen'
Op haar vijftiende levensjaar begon Soundos El Ahmadi met acteren en niet veel later kreeg ze interesse in stand-upcomedy. Sinds begin 2007 behoort ze tot de comedians van Comedytrain. Vandaag was ze te gast om het te hebben over haar vierde theatershow 'Niets te verliezen'.

Het haar probleem van Thomas
Mooimaker Mika gaat vandaag aan de slag met het haar probleem van Tomas.

De clitoris
Het hoeft natuurlijk geen Nationale Vagina dag of Koffietijd Goes Down Under week te zijn om ons vrouwelijk geslachtsorgaan te bespreken en dan in het bijzonder de clitoris. Gynaecoloog Mieke Kerkhof en seksuoloog Eveline Stallaar vinden dat we hier meer over moeten weten.

Clafoutis met ananas
Een zacht Frans dessert met een tropisch smaakje.

UAF zorgt ervoor dat het talent van hoogopgeleide vluchtelingen niet verloren gaat
Voor vluchtelingstudenten is de overgang naar een Nederlandse hogeschool of universiteit in het begin vaak lastig. De taal vormt een obstakel, de onderwijscultuur is anders en het kost moeite om aansluiting te vinden bij medestudenten.

Dé brillentrends van 2019
Het nieuwe jaar is begonnen. En dat betekent vaak dat er nieuwe trends zijn op modegebied. Zo dus ook op het gebied van brillenmode! Fiona Hering komt langs in Koffietijd om te praten over de nieuwste brillentrends.

Gradus zit al bijna 70 jaar in het kappersvak
Vandaag staat Gradus op De Stip omdat hij bijna 70 jaar in het kappersvak zit en zijn werk nog altijd met plezier doet.

In deze uitzending van Koffietijd waren Fiona Hering en Soundos el Ahmadi te gast. Caspar Bürgi was in deze uitzending van Koffietijd deskundige. De presentatie was in handen van Loretta Schrijver, Quinty Trustfull en Pernille La Lau. Deze uitzending van het programma Koffietijd met de titel Aflevering 93 werd uitgezonden op woensdag 9 januari door RTL4 en de NTR.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie