Uitzending
Koffietijd - Aflevering 91

Aflevering 91

Koffietijd

7-1-2019

| 510 x bekeken | 0 reacties
5
Met in deze uitzending: -Patrick Martens, Janice en Mika over de uitreiking van de Golden Globes. -Edsilia Rombley over haar nieuwe album en theatertournee. -Trijntje Oosterhuis over het zangevenement 'Ademnoot', van het Longfonds.

In deze uitzending van Koffietijd onder andere:

Een lekker theemomentje
Ontspannen kun je ook goed met een kopje thee op de bank. Wist je dat we in Nederland ook thee verbouwen? In het Noord Brabantse Zundert is namelijk een theeplantage. Vivian ging er langs.

Edsilia Rombley - Weak (cover)
Edsilia Rombley geeft orginele nummers een geheel nieuwe energie. In Koffietijd zingt ze haar eigen versie van het nummer 'Weak' van de Britse band Skunk Anansie.

Trijntje Oosterhuis zingt voor longonderzoek
Op zaterdag 26 januari organiseert het Longfonds het zangevenement Ademnoot. Het streven is om met Trijntje Oosterhuis en zoveel mogelijk zangers en zangeressen het grootste koor van Nederland te vormen. Samen laten ze hun stem horen om aandacht te genereren voor longonderzoek.

Wat eten we?
Roberta staat vanaf vanavond in de vernieuwde keuken in de villa in Eemnes met haar nieuwe kookprogramma 'Wat eten we?'.

De grote winnaar van de avond!
De Golden Globes waren gisteravond! Wie waren de grote winnaars? Wat hadden ze aan? Wat waren opvallende gebeurtenissen? Mika zal het hebben over de mooiste looks en Patrick neemt de hele avond met ons door.

In deze uitzending van Koffietijd waren Edsilia Rombley, Patrick Martens en Trijntje Oosterhuis te gast. Caspar Bürgi was in deze uitzending van Koffietijd deskundige. De presentatie was in handen van Loretta Schrijver, Quinty Trustfull en Pernille La Lau. Deze uitzending van het programma Koffietijd met de titel Aflevering 91 werd uitgezonden op maandag 7 januari door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie