Uitzending
Koffietijd - Aflevering 98

Aflevering 98

Koffietijd

16-1-2019

| 385 x bekeken | 0 reacties
5
Met in deze uitzending: -Veganisten Merel von Carlsburg en Tessa Moorman van het voedingsplatform The Green Happiness en Jeroen Krak van Model Workout schreven het boek 'Rock Your body'. -Lieke van Lexmond vertelt over het nieuwe programma 'Het Zit In De Familie'. -Ecologisch adviseur voor Rijkswaterstaat Gerard Janssen bespreekt de gevolgen van de plasticverontreiniging voor de natuur. -Frits Berends gaat voor ons koken.

In deze uitzending van Koffietijd onder andere:

Het Zit In De Familie
Lieke van Lexmond kwam langs bij Koffietijd om te vertellen over het vervolg van haar programma 'Lelijke Eendjes'. In het programma 'Het Zit In De Familie' helpt Lieke nu meerdere familieleden met dezelfde kwaal.

Effecten van de plasticverontreiniging op de Waddenzee
In de nacht van 1 op 2 januari sloegen bijna 300 containers overboord ten noorden van de Waddeneilanden. Een enorme plastic troep spoelde deels aan op de Wadden en deels op het vasteland van Friesland en Groningen.

Begin de dag goed met een workout
Vandaag hadden we Jeroen, Merel en Tessa te gast. Met de Rock Your body - Playground willen Jeroen, Merel en Tessa de mensen laten zien dat sporten leuk en gezellig kan zijn en dat gezond eten lekker is.

In deze uitzending van Koffietijd waren Gerard Janssen en Lieke van Lexmond te gast. Caspar Bürgi was in deze uitzending van Koffietijd deskundige. De presentatie was in handen van Loretta Schrijver, Quinty Trustfull en Pernille La Lau. Deze uitzending van het programma Koffietijd met de titel Aflevering 98 werd uitgezonden op woensdag 16 januari door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie