Uitzending
Koffietijd - Aflevering 88

Aflevering 88

Koffietijd

2-1-2019

| 557 x bekeken | 0 reacties
5
Met in deze uitzending: -Pia Douwes schittert in de musical 'The Addams Family' en vertelt hierover. -Terugblik met Patrick Martens op de Kanjeravond en een vooruitblik op 2019. -Formule 1 lijkt vooral een mannensport, maar ook vrouwen blijken lekker te kunnen scheuren. Autocoureur Beitske Visser en sportverslaggever Hélène Hendriks zijn te gast.

In deze uitzending van Koffietijd onder andere:

Pia Douwes over The Addams Family
Musicalactrice Pia Douwes schittert als Morticia in de nieuwe musical The Addams Family. Bij Koffietijd vertelt ze er alles over!

Vrouwen in de autosport
Het gaat goed met vrouwen in de sport en ook in de autosport zijn vrouwen ruim vertegenwoordigd. Daarover vertellen autocoureur Beitske Visser en de vrouw die haar mannetje staat in de sportjournalistiek, Hélène Hendriks.

Driekoningentaart
Wie de amandel in zijn stukje aantreft is koning voor een dag.

Vivian in gesprek met Bea Post
De PostcodeKanjer viel gisteren in het Groninge Glimmen. Vivian gaat in gesprek met Bea Post, die winnaars van een groot geld bedrag begeleidt. Hoe gaat het met de winnaars?

2019, het jaar van de 'live action' films
Patrick blikt vooruit op de films die dit jaar in de bioscoop zullen verschijnen, zoals Aladdin, Dumbo en The Lion King!

Vivian aan het ontbijt in Glimmen
Gisteren viel de PostcodeKanjer in het Groningse Glimmen. Vivian is afgereisd naar het hoge Noorden en ontbijt bij een echte Glimmenaar.

Glimmen doe je bij de Postcode Loterij
De PostcodeKanjer viel gisteren in het Groningse Glimmen en gigantische prijzen werden uitgedeeld. Onze eigen Patrick vertelt in Koffietijd hoe er gereageerd werd en zette wat feitjes over het dorp op een rijtje!

Het regent prijzen!
Quinty, Nicolette en Gaston gingen het land in om geldprijzen uit te delen. In Koffietijd zag je hoe dat eraan toeging!

De goede voornemens van onze gasten
2019 is pas net begonnen. Hoe staat het met de goede voornemens van onze gasten?

In deze uitzending van Koffietijd waren Patrick Martens en Pia Douwes te gast. Caspar Bürgi was in deze uitzending van Koffietijd deskundige. De presentatie was in handen van Loretta Schrijver, Quinty Trustfull en Pernille La Lau. Deze uitzending van het programma Koffietijd met de titel Aflevering 88 werd uitgezonden op woensdag 2 januari door RTL4 en de NTR.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie