Uitzending
Koffietijd - Aflevering 66

Aflevering 66

Koffietijd

3-12-2018

| 429 x bekeken | 0 reacties
6
Met in deze uitzending: -Jim Bakkum en Bettina Holwerda brengen een nieuwe editie van het kinderboek 'Dadoe' uit. -Arendo Joustra en Rick Evers nemen de grote tv-interviews van ons koningshuis onder de loep. -Personal trainer Davy Eduard King en Nienke Gottenbos hebben gezondheids- en voedingstips voor de decembermaand.

In deze uitzending van Koffietijd onder andere:

Bettina Holwerda - Grote broer
Bettina is getrouwd met Jim Bakkum. Samen hebben zij twee kinderen, Lux en Posy. Bettina is momenteel in verwachting van hun derde kindje. Voor het kinderboek Dadoe en zijn vriendjes, dat is bedacht en geschreven door haar man Jim, zong Bettina verschillende nummers in waaronder 'Grote broer'.

Vintage fotografie van Cas Oorthuys
In het Nederlands Fotomuseum is de nieuwe tentoonstelling' Dit is Cas | Vintage fotografie van Cas Oorthuys' te zien.

Oefeningen om tijdens de feestdagen in shape te blijven
Vandaag gaf Davy oefeningen om tijdens de feestdagen in shape te blijven.

Penneschotel met pompoen en ricotta
Makkelijke zoete ovenschotel voor tijdens sinterklaas!

De meest opvallende gespreken van De Oranjes
Vandaag waren Rick Evers en Arendo Joustra te gast. Zij kwamen praten over de tv interviews van De Oranjes, waarin ze vaak openhartiger zijn dan dat ze achteraf misschien zouden willen.

In deze uitzending van Koffietijd waren Arendo Joustra, Bettina Holwerda en Jim Bakkum te gast. Caspar Bürgi was in deze uitzending van Koffietijd deskundige. De presentatie was in handen van Loretta Schrijver, Quinty Trustfull en Pernille La Lau. Deze uitzending van het programma Koffietijd met de titel Aflevering 66 werd uitgezonden op maandag 3 december door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie