Uitzending
Koffietijd - Aflevering 54

Aflevering 54

Koffietijd

14-11-2019

| 133 x bekeken | 0 reacties
5
Met in deze uitzending: -John Williams over de voorstelling 'R&B Oldskool Hits Part Two'. -Kelly Weekers over haar boek 'Happy Lifehacks 365'. -Musicalkenner Eline de Ruig en theaterdirecteur Michael van Hoorne over de populariteit van kindermusicals.

In deze uitzending van Koffietijd onder andere:

Romige aardpeersoep met gefrituurde uitjes
Jigal maakt romige aardpeersoep met gefrituurde uitjes!

John Williams staat in het theater!
John Williams staat in de theaters met de voorstelling R&B Oldskool Hits Part Two.

Er staan dit jaar meer kindermusicals dan ooit op de planken
Er staan dit jaar meer kindermusicals dan ooit op de planken! Musicalkenner Eline de Ruig en theaterproducent Michael van Hoorne praten ons bij!

Jozefien verrast haar man!
Jozefien verrast haar man Bob! En dat doet ze met een cadeautje waardoor hij alles weer scherp kan zien!

Het dak ging eraf in Berkhout!
Gisteravond ging het dk eraf in Berkhout! Maar liefst 10,7 miljoen werd verdeeld in postcode 1647 AC. De helft ging naar deelnemers met de volledige winnende postcode, de andere helft naar de deelnemers met de wijkcode.

Een heerlijke medley van 'En Vogue'
De zangers en zangeressen zingen van R&B Old School Hits Part Two zingen, met Kevin van Genderen op de vleugel, een medley van de bekende R&B groep: En Vogue!

Weet John Williams de R&B nummers te raden?
John Williams staat in de theaters met de voorstelling R&B Oldskool Hits Part Two. Raadt hij de nummers?

Hoe crer je meer geluk in je leven?
Negativiteit, stress en piekeren, we hebben er allemaal wel eens mee te maken. Hoe kun je dit ombuigen naar iets goeds voor jezelf? Kelly Weekers schreef een boek over hoe je op een nuchtere manier meer geluk in je leven kunt creren: Happy Lifehacks 365.

In deze uitzending van Koffietijd was John Williams te gast. Caspar Brgi was in deze uitzending van Koffietijd deskundige. De presentatie was in handen van Loretta Schrijver, Quinty Trustfull en Pernille La Lau. Deze uitzending van het programma Koffietijd met de titel Aflevering 54 werd uitgezonden op donderdag 14 november door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie