Uitzending
Koffietijd - Aflevering 58

Aflevering 58

Koffietijd

20-11-2019

| 250 x bekeken | 0 reacties
5
In deze uitzending van Koffietijd onder andere:

Jelle de Jong is een drukbezet man
Hij is te zien in de bioscoopfilm 'De Brief voor Sinterklaas', ook neemt hij een nieuwe dramaserie voor de NPO op, hij staat op de film-set van 'Alles is zoals het zou moeten zijn', naar het boek van Daphne Deckers. En zes keer per week speelt hij ook nog in de musical 'Soldaat van Oranje'.

Vanaf vandaag is het langverwachte vervolg op Frozen 1 te zien in alle bioscopen
Gisteren zagen we al hoe Pernille in Londen de regisseur en schrijfster sprak over de hoofdrolspelers. Vandaag vertellen zij hoe het verhaal van Frozen 2 tot stand is gekomen.

"Neem jezelf als uitgangspunt"
Synthia Stoffer heeft één missie: vrouwen sterker en zelfbewuster maken door zelfverdediging. Vandaag gaf ze ons weer een aantal praktische tips waarmee we onszelf kunnen verdedigen.

Winterse kerstsferen tijdens de Kurhaus Kerstconcerten
Op 6, 7 en 8 december wordt het Kurhaus in Scheveningen omgetoverd in winterse kerstsferen tijdens de Kurhaus Kerstconcerten. Een muzikale avond met een breed repertoire: van Bach tot Bing Crosby. En Sef Thissen en Dennie Christian zijn erbij!

Chocolade fudge en kruidnoten
Het traditionele pepernoten recept zoals je hem van vroeger kent, met die karakteristieke smaak van speculaas van Hidde. En een heerlijke fudge met kokosmelk en dadels van London!

Tijd om de liefde te bekronen met het cadeautje van Koffietijd
Geven en nemen, en van elkaar houden dat is het geheim van de liefde tussen Mieke en haar man Tom.

Vandaag gaan zo'n 119 ziekenhuis-locaties protesteren
Het personeel draait dus zondag-diensten, waardoor er alleen spoedeisende hulp wordt verleend. Ze staken vanwege het uitblijven van een goede cao. Honderden operaties en controles zijn dus uitgesteld.

It's a Woman's World
Het Internationaal documentaire filmfestival Amsterdam oftewel IDFA gaat dus van start. Bijna twee weken lang zijn er zo'n 300 documentaires te zien door de hele stad. Dit jaar is er extra aandacht voor vrouwen in de filmindustrie. Er is namelijk een speciaal programma voor vrouwen: It's a Woman's World.

In deze uitzending van Koffietijd waren Dennie Christian en Jelle de Jong te gast. Caspar Bürgi was in deze uitzending van Koffietijd deskundige. De presentatie was in handen van Loretta Schrijver, Quinty Trustfull en Pernille La Lau. Deze uitzending van het programma Koffietijd met de titel Aflevering 58 werd uitgezonden op woensdag 20 november door RTL4 en de NTR.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie