Uitzending
Koffietijd - Aflevering 57

Aflevering 57

Koffietijd

19-11-2019

| 271 x bekeken | 0 reacties
5
Met in deze uitzending: -Mirjam Kooiman, Nathalie Maciesza en Renee Schuiten-Kniepstra, oftewel 'De Kunstmeisjes', schreven een boek over kunstwerken die het waard zijn om lang naar te kijken. -Albert Verlinde over de film 'Frozen 2'. -Alex Klaasen over zijn voorstelling 'Showponies 2'.

In deze uitzending van Koffietijd onder andere:

Alex Klaasen voelde "behoorlijke druk" bij het maken van 'Showponies 2'
Na de alom bejubelde voorstelling 'Showponies' kon 'Showponies 2' niet uitblijven. Alex Klaasen vertelt aan de hand van onze eigen showpony over de druk die hij voelde en over het revuethema van de voorstelling.

Wie zijn de Kunstmeisjes?
Mirjam Kooiman, Nathalie Maciesza en Renee Schuiten-Kniepstra, oftewel 'De Kunstmeisjes', vertellen waar hun naam vandaan komt en ze vertellen over de kunst waar zij langer dan 20 seconden naar kunnen kijken. Ook vertellen ze over de kunst uit de tentoonstellingen in de Hermitage en het Stedelijk Museum in Amsterdam zijn.

Lekker Bezig Godelieve!
In de rubriek 'Lekker Bezig' krijgen we een kijkje in de keuken van onze kijkers. Vandaag is dat bij Godelieve in Sassenheim.

Surinaamse nasi
Vandaag maakt London een heerlijk gerecht uit Suriname!

YES! Frozen de Musical komt naar Nederland!
Albert Verlinde hoopte nog zo dat niet op alle "Facebook en socials" zou komen te staan dat de musical Frozen naar Nederland zou komen, omdat het nog even kan duren. Wij kunnen niet wachten!

Cindy verrast haar schoonzus Esther
Vivian is bij Cindy die het Cadeautje van Koffietijd aan haar schoonzus Esther wil geven.

Pernille interviewt de makers van Frozen 2!
Pernille was in Londen om de makers van 'Frozen 2' te interviewen, de film die morgen in première gaat. Albert Verlinde is er om hier meer over te vertellen.

In deze uitzending van Koffietijd waren Albert Verlinde en Alex Klaasen te gast. Caspar Bürgi was in deze uitzending van Koffietijd deskundige. De presentatie was in handen van Loretta Schrijver, Quinty Trustfull en Pernille La Lau. Deze uitzending van het programma Koffietijd met de titel Aflevering 57 werd uitgezonden op dinsdag 19 november door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie