Uitzending
Koffietijd - Aflevering 55

Aflevering 55

Koffietijd

15-11-2019

| 131 x bekeken | 0 reacties
5
Met in deze uitzending: -Joep Verboeket vertelt over zijn organisatie Kinderfonds MAMAS. Robèrt van Beckhoven is de nieuwe ambassadeur. -Musicalster Renée van Wegberg over haar show 'List, Shaffy & Piaf'. -Tako Rietveld was verslaggever bij het NOS Jeugdjournaal. Hij legt uit hoe we kinderen en jongeren bij belangrijke zaken kunnen betrekken. -Michael de Roos geeft entertainmenttips voor de kerstperiode.

In deze uitzending van Koffietijd onder andere:

Pasta bijna bolognese
Jigal maakt een heerlijke vegetarische tagliatelle bolognese.

Entertainment tips van Michael Roos
Nog 40 nachtjes en dan is het al weer Kerst! Michael Roos geeft een paar tips om alvast in de stemming te komen met wat knusse kerstfilms en -series.

Backstage bij Mamma Mia
De musical Mamma Mia is nog tot en met december van dit jaar te zien in het Beatrix theater in Utrecht. Patrick liep een dagje achter de schermen mee met hoofdrolspeler Emiel.

- Kinderen hebben meer te vertellen dan volwassenen soms denke
Om de stem van de jeugd meer te laten horen in de media en op zoveel mogelijk andere plekken, werd Taco Rietveld de eerste Kindercorrespondent ter wereld. Hij praat hier samen over met ex-kinderburgemeester Nilaya Holwijn.

Wil verrast haar zus Monique
Patrick is met het cadeautje van Koffietijd bij Wil. Zij verrast haar zus Monique met een weekendje weg naar een van de droomparken in Nederland.

Kinderfonds MAMAS
Kinderfonds MAMAS heeft als missie om alle Zuid-Afrikaanse kinderen die in ernstige armoede leven, te laten opgroeien onder de vleugels van een MAMA. Robèrt van Beckhoven is de nieuwe ambassadeur van Kinderfonds MAMAS, hij vertelt er samen over met directeur Joep Verboeket.

Kinderen hebben meer te vertellen dan volwassenen soms denken
Om de stem van de jeugd meer te laten horen in de media en op zoveel mogelijk andere plekken, werd Taco Rietveld de eerste Kindercorrespondent ter wereld. Hij heeft een boek geschreven 'Handboek Jeugdparticipatie'. Hij vertelt hierover samen met ex-kinderburgemeester Nilaya Holwijn.

Renee van Wegberg - 'Heb het leven lief'
Renee van Wegberg zingt een lied van Liesbeth List. Vorig jaar won zij de Musical Award voor haar rol als Liesbeth in de gelijknamige musical.

In deze uitzending van Koffietijd waren Renée van Wegberg en Robèrt van Beckhoven te gast. Caspar Bürgi was in deze uitzending van Koffietijd deskundige. De presentatie was in handen van Loretta Schrijver, Quinty Trustfull en Pernille La Lau. Deze uitzending van het programma Koffietijd met de titel Aflevering 55 werd uitgezonden op vrijdag 15 november door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie