Uitzending
Koffietijd - Aflevering 32

Aflevering 32

Koffietijd

13-10-2015

| 886 x bekeken | 0 reacties
5
Oktober is dé woonmaand en daarom is een van Nederlands meest succesvolle architecten, Jan des Bouvrie, samen met zijn vrouw Monique te gast. Jan en Monique vertellen over hun jarenlange samenwerking.

In deze uitzending van Koffietijd! onder andere:

Ja, ik wil!
Gisteren was de première van de nieuwe Nederlandse film Ja, ik wil! Elise Schaap speelt de hoofdrol in deze romantische komedie. Koffietijd stond op de rode loper en vraagt de hoofdrolspelers het hemd van het lijf.

'Ik heb een boordevol hoofd, vol met verhalen'
Ze speelde Martine Hafkamp in Goede Tijden Slechte Tijden, speelde ook een rol in de serie Celblok H en ze staat regelmatig op de planken van het theater. Maar wat niet veel mensen weten, is dat Inge Ipenburg ook boeken schrijft. Morgen komt ze bij ons langs om te vertellen over haar nieuwe boek Een schitterend ongeluk. In het boek staat vriendschap centraal. Waarom heeft ze voor deze titel gekozen?

'Het belangrijkste is, is dat je de dag van morgen ziet'
Al op jonge leeftijd trad hij op in de kroeg van zijn ouders en nu, tientallen jaren later, weet de Amsterdamse zanger René Froger ons nog steeds te raken met zijn liedjes. Onlangs bracht hij zijn nieuwe single Waarom Wachten? uit, een prachtig nummer dat hij in Koffietijd live ten gehore zal brengen!

Stop stroperij in Nederland!
Roofdieren in Nederland zoals de havik en de buizerd zijn in Nederland beschermd, maar ondanks dat, zijn ze hun leven hier niet zeker. Onbekenden doen er van alles aan om ze om te leggen en dit gebeurt veel vaker dan je denkt. Hans van der Werf van de Friese Milieufederatie wil dit stoppen en komt hier in Koffietijd meer over vertellen.

Stralend de winter door!
Maaike Dorsteen is Beauty Blogger en is vandaag bij ons om wat tips te geven over hoe ons gezicht zo stralend mogelijk de winter doorkomt.

MH17-Rapport
Vanmiddag wordt het rapport van het onderzoek naar de MH17 aan de pers gepresenteerd. Britta Sanders doet verslag vanuit Den Haag.

In deze uitzending van Koffietijd! waren Jan des Bouvrie, René Froger, Inge Ipenburg en Elise Schaap te gast. Caspar Bürgi was in deze uitzending van Koffietijd! deskundige. De presentatie was in handen van Loretta Schrijver, Quinty Trustfull en Pernille La Lau. Deze uitzending van het programma Koffietijd! met de titel Aflevering 32 werd uitgezonden op dinsdag 13 oktober door RTL4 en de NTR.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie