Uitzending
Koffietijd - Aflevering 28

Aflevering 28

Koffietijd

7-10-2015

| 751 x bekeken | 0 reacties
6
Presentatrice Kim-Lian van der Meij vertelt over haar nieuwe programma 'De Grote Herkansing' en presentator Jochem van Gelder vertelt over zijn nieuwe programma 'Waarom Wachten'.

In deze uitzending van Koffietijd! onder andere:

Gaston maakt weer mensen blij!
Vandaag is Gaston in Hoogkarspel om mensen weer blij te maken met de straatprijs!

Caspar kookt vandaag Pools!
Caspar maakt vandaag Potrawka z Kurczaka. Het is een traditioneel Pools recept, en betekent letterlijk 'stoofpot van kip'.

Kim-Lian over De Grote Herkansing!
Ze is zangeres, danseres, presentatrice, musicalster en ze heeft laten doorschemeren dat ze meer wil doen met acteren! Kim-Lian van der Meij schuift bij ons aan tafel. Vanavond start het programma De Grote Herkansing op SBS6 en Kim-Lian presenteert!

Twee vrouwen vertellen over de Congolese Dr. Mukwege
De Congolese Dr. Mukwege is mensenrechtenactivist en gynaecoloog. Hij behandelde duizenden slachtoffers van seksueel geweld en strijdt voor gelijke rechten tussen mannen en vrouwen. Hij won talloze prijzen, waaronder de Sacharov prijs. Aanstaande vrijdag deelt hij zijn verhaal in College Tour. Twee vrouwen die hem persoonlijk kennen zijn vandaag bij Koffietijd!

Ochtendtype Rise!
Het is de Koffietijd Ontbijtweek! Je hebt mensen die in de ochtend langzaam opstarten, zoals Anne-Maartje. Jasmijn ging bij haar langs om samen een passend ontbijt te maken.

Vivian op het Kinderboekenbal!
Jonge boekenwurmen kunnen hun hart weer ophalen, want vandaag is de Kinderboekenweek weer begonnen. Die werd gisteravond al traditioneel geopend met het Kinderboekenbal en Vivian was erbij.

In deze uitzending van Koffietijd! waren Jochem van Gelder en Kim-Lian van der Meij te gast. Caspar Bürgi was in deze uitzending van Koffietijd! deskundige. De presentatie was in handen van Loretta Schrijver, Quinty Trustfull en Pernille La Lau. Deze uitzending van het programma Koffietijd! met de titel Aflevering 28 werd uitgezonden op woensdag 7 oktober door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie