Uitzending
Koffietijd - Aflevering 30

Aflevering 30

Koffietijd

9-10-2015

| 713 x bekeken | 0 reacties
5
Morgen zou de legendarische John Lennon 75 jaar zijn geworden, reden genoeg om deze grootheid met drie van zijn grootste fans te bespreken: Ellen ten Damme, Henk Westbroek en Gerard Ekdom. Ook vertelt Gerard ons alles over zijn nieuwe show bij Radio 2 en staan we stil bij het twintigjarige bestaan van War Child!

In deze uitzending van Koffietijd! onder andere:

War Child haalt de oorlog uit een kind!
War Child bestaat 20 jaar! Een goed moment om stil te staan bij het werk dat War Child allemaal heeft gedaan!

Ilco van der Linde strijdt voor vrede!
Het Mandelahuisje, huis voor verzoening en verbinding, is het nieuwste initiatief van Ilco van der Linde. En hij schreef Be a Nelson, over het ontstaan van Bevrijdingspop, dance4life en MasterPeace. Het boek is vooral een oproep om je ideaal te verwezenlijken - net als Mandela deed.

Drie bekende John Lennon fans aan tafel!
Verder staat de uitzending in het teken van de muzieklegende John Lennon! De wereldberoemde popmuzikant, vredesactivist en mede-oprichter van The Beatles zou op vrijdag 9 oktober 75 jaar zijn geworden. Een mooi moment om naar zijn leven te kijken met drie grote fans: Gerard Ekdom, Henk Westbroek en Ellen ten Damme, die live tijdens de uitzending een nummer van hem zal vertolken!

'Ik ben n van die idioten die zijn werk mee naar huis neemt'
De bekende radio-DJ Gerard Ekdom verlaat na zeventien jaar trouwe dienst de populaire zender 3FM. Voor zijn nieuwe programma Ekdom in de ochtend zal hij iedere werkdag van 06:00 tot 09:00 te horen zijn op Radio 2. Als het gaat om muziek is Gerard dan ook een wandelende encyclopedie. Zo is hij groot fan van de legendarische popmuzikant John Lennon!

Quinty en Pernille zingen Imagine
Vandaag was John Lennon 75 jaar geworden. Daarom staan we stil bij het leven van deze legendarische zanger. Samen zingen ze Imagine van John Lennon in de villa.

Ondersteuning van je stoelgang
Iedereen heeft wel eens last van een slechte stoelgang. Het is daarom van belang dat de spijsvertering in beweging blijft voor een goede werking!

De lievelingskoffie van Gerard Ekdom
Gerard Ekdom komt vandaag op de koffie en daarom maakt onze barista Ruben zijn lievelingskoffie: cappuccino!

Straatprijs in Ees!
Van maandag 14 september tot vrijdag 9 oktober gaat Gaston iedere dag op pad met de Straatprijs!

In deze uitzending van Koffietijd! waren Ellen ten Damme, Henk Westbroek en Gerard Ekdom te gast. Caspar Brgi was in deze uitzending van Koffietijd! deskundige. De presentatie was in handen van Loretta Schrijver, Quinty Trustfull en Pernille La Lau. Deze uitzending van het programma Koffietijd! met de titel Aflevering 30 werd uitgezonden op vrijdag 9 oktober door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie