Uitzending
Koffietijd - Aflevering 31

Aflevering 31

Koffietijd

12-10-2015

| 801 x bekeken | 0 reacties
5
Guus Meeuwis is te gast om te praten over zijn nieuwe single, nieuwe album en de theatertour die op de planning staat.

In deze uitzending van Koffietijd! onder andere:

Een nieuw album!
Hij zit al ruim 20 jaar in het vak. Tijd dus voor een nieuw album! Guus Meeuwis zit vandaag bij ons aan tafel om te praten over zijn nieuwe album Morgen!

Vocht en je gezondheid
Meestal merk je het niet, maar in een huis is ltijd vocht aanwezig. Een te hoog vochtgehalte kan op lange termijn niet alleen gevolgen hebben voor je huis, maar ook op voor je gezondheid! Dokter Job vertelt ons wat voor effecten vocht heeft op ons lichaam.

Exclusieve repetities van Guus Meeuwis!
Een aantal gelukkige deelnemers van de BankGiro Loterij kregen zaterdag een unieke kans. Zij mochten voor n keer deze exclusieve repetities van Guus Meeuwis bijwonen!

Start van de Nationale Donorweek
Vandaag gaat de Nationale Donorweek van start. En de vraag is natuurlijk: 'donor worden, ja of nee?' Die vraag hebben bijna zes miljoen Nederlanders inmiddels beantwoord en zij staan daardoor geregistreerd in het donorregister. Verslaggever Astrid is bij de aftrap van de donorweek.

In deze uitzending van Koffietijd! was Guus Meeuwis te gast. Caspar Brgi was in deze uitzending van Koffietijd! deskundige. De presentatie was in handen van Loretta Schrijver, Quinty Trustfull en Pernille La Lau. Deze uitzending van het programma Koffietijd! met de titel Aflevering 31 werd uitgezonden op maandag 12 oktober door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie