Uitzending
Koffietijd - Aflevering 36

Aflevering 36

Koffietijd

19-10-2015

| 984 x bekeken | 0 reacties
5
In deze uitzending van Koffietijd! onder andere:

'Ja, ik lees alle vrouwenmagazines'
Bastiaan Ragas en Anne-Marie Jung staan samen met Lieneke Le Roux op de planken in het toneelstuk 'Zij is de baas'. Dit stuk gaat over liefde, leeftijd, ambitie en seks en gaat 25 oktober in première.

Maak je tuin winterklaar!
De winter komt er weer aan, dus hoog tijd om onze tuin winterklaar te maken. Maar hoe kun je dat het beste doen? Natuurjournalist Monica Wesseling kan ons er alles over vertellen. Ze geeft handige tips en trics om je tuin helemaal winterproof te maken!

'En 8 januari zit ik klaar'
Ze heeft 21 boeken in meer dan 35 talen op haar naam staan waarvan maar liefst 65 miljoen exemplaren zijn verkocht. We hebben het over de Chileense auteur Isabel Allende. Haar laatste roman De Japanse Minnaar is een bestseller en vandaag komt ze daar meer over vertellen in Koffietijd!

Première Dinnershow Pandora
Tijdens de compleet verzorgde show kunnen bezoekers onder het diner genieten van dans, verschillende acts en prachtige muziek. De Dinnershow Pandora is alweer de zevende dinnershow in Nederland. Wij waren bij de première!

In deze uitzending van Koffietijd! was Bastiaan Ragas te gast. Caspar Bürgi was in deze uitzending van Koffietijd! deskundige. De presentatie was in handen van Loretta Schrijver, Quinty Trustfull en Pernille La Lau. Deze uitzending van het programma Koffietijd! met de titel Aflevering 36 werd uitgezonden op maandag 19 oktober door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie