Uitzending
Koffietijd - Aflevering 33

Aflevering 33

Koffietijd

14-10-2015

| 796 x bekeken | 0 reacties
5
Glennis Grace vertelt over de breuk met haar management, en haar nieuwe single 'Conqueror'. De zangeres hoopt nu ook door te breken in Amerika en vertelt over haar reis naar Los Angeles. Voormalig radio-dj Frits Ipenburg is te gast om te praten over haar nieuwe boek 'Een Schitterend Ongeluk'.

In deze uitzending van Koffietijd! onder andere:

Glennis Grace treedt op met Conqueror
Glennis Grace treedt op met haar nieuwe single Conqueror.

'Er is vaak geen geld om bij een ziekenhuis te komen'
Het krijgen van een kindje is vaak een prachtige gebeurtenis in je leven. Helaas sterven wereldwijd elke dag nog 6000 baby's tijdens de geboorte of op de eerste dag van hun leven. Leontine Borsato is ambassadeur van Cordaid Memisa en is op reis geweest naar Oeganda. Ze vertelt hier meer over in Koffietijd.

Radiolegende Frits Spits over zijn nieuwe boek
Wij kennen hem voornamelijk van de radio, Frits Spits! Voor zijn nieuwe boek De Standaards van Spits heeft de radiolegende de beste Nederlandstalige muziek van de afgelopen 60 jaar geselecteerd.

'Ik heb veel dingen overwonnen'
Glennis Grace leeft momenteel de Amerikaanse droom. Ze heeft de nieuwe, Engelstalige single Conqueror uitgebracht en vertelt hier in Koffietijd meer over.

Heb jij Het Beste Zorgidee van 2015?
De zorg in Nederland kan altijd beter. Dit jaar wordt heel Nederland voor de achtste keer uitgedaagd om mee te doen met Het Beste Zorgidee!

D schrijfwedstrijd van het jaar is van start gegaan
CPNB organiseert de grootste schrijfwedstrijd voor jongeren van 12 t/m 18 jaar: Talent voor Taal met dit jaar als thema: Leef je Droom. Een thema dat op het lijf geschreven is van de jonge Faas. Hij trainde maandenlang om de hoofdrol te spelen in de musical Billy Elliot, met succes! Musicalster Pia Douwes zocht hem op in zijn klas, en Koffietijd was daarbij!

'Tijdens de repetitie sloeg de vonk over'
Glennis Grace vertelt in Koffietijd vol trots dat ze na twee jaar nog steeds heel erg gelukkig is met haar Robert.

In deze uitzending van Koffietijd! waren Glennis Grace, Frits Spits en Leontine Borsato te gast. Pia Douwes deed in deze uitzending verslag voor Koffietijd!. Caspar Brgi was in deze uitzending van Koffietijd! deskundige. De presentatie was in handen van Loretta Schrijver, Quinty Trustfull en Pernille La Lau. Deze uitzending van het programma Koffietijd! met de titel Aflevering 33 werd uitgezonden op woensdag 14 oktober door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie