Uitzending
Koffietijd - Aflevering 35

Aflevering 35

Koffietijd

16-10-2015

| 875 x bekeken | 0 reacties
5
Ochtendmagazine waarbij gasten worden ontvangen en de kijker wordt bijgepraat op het gebied van lifestyle, huis & tuin, gezondheid & welzijn, mode & beauty en kunst & cultuur.

In deze uitzending van Koffietijd! onder andere:

Musicals in Concert
Simone Kleinsma, Stanley Burleson, William Spaaij, Mariska van Kolck, René van Kooten en nog veel meer musicalartiesten staan op 13 en 14 november in het Ziggo Dome om de mooiste musicalnummers te zingen. Vorige week gaf de cast een voorproefje en wij waren er natuurlijk bij.

De Koningssloep terug in het Scheepvaartmuseum
De Koningssloep heeft een grondige opknapbeurt gekregen. Na 2 jaar van renovatie is de sloep weer in prachtige staat. Gisteravond stelde het museum exclusief haar deuren open zodat de deelnemers van de BankGiro Loterij het pronkstuk konden bewonderen.

Coffee tonic 2.0 van Ruben
Barista Ruben volgt de trends van het moment en maakt de populaire coffee tonic. Hij geeft er wel een eigen draai aan door Ethiopische filterkoffie te gebruiken als basis. Dit zorgt voor een extra speciaal effect!

'Ik ben zo ontzettend intens blij voor Johnny!'
Willeke Alberti zit vandaag als trotse moeder bij Koffietijd aan tafel. Haar zoon, Johnny de Mol, sleepte zowel de Zilveren Televizier-Ster als de Gouden Televizier-Ring in de wacht.

In deze uitzending van Koffietijd! was Willeke Alberti te gast. Caspar Bürgi was in deze uitzending van Koffietijd! deskundige. De presentatie was in handen van Loretta Schrijver, Quinty Trustfull en Pernille La Lau. Deze uitzending van het programma Koffietijd! met de titel Aflevering 35 werd uitgezonden op vrijdag 16 oktober door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie