Uitzending
Koffietijd - Aflevering 29

Aflevering 29

Koffietijd

8-10-2015

| 711 x bekeken | 0 reacties
5
Carlo Boszhard vertelt over zijn nieuwe zondagmiddagprogramma 'Carlo's TV Café', dat van start gaat. Ook is Gerdi Verbeet te gast om te vertellen over het programma 'De Strijd', dat over de geschiedenis van de arbeiders in Nederland gaat.

In deze uitzending van Koffietijd! onder andere:

Een verborgen schat op zolder
Verscholen in het hart van de Amsterdamse binnenstad bevindt zich Museum Ons' Lieve Heer op Solder. In een grachtenhuis uit de Gouden Eeuw worden bezoekers door smalle gangen en trappen naar historisch ingerichte woonvertrekken, keukens en bedstedes geleid, om te eindigen bij het hoogtepunt van het museum: een complete kerk op zolder! De afgelopen zes jaar heeft Museum Ons' Lieve Heer op Solder een flinke verbouwing ondergaan om zo de toekomst van het huis te waarborgen.

Gaston is in Sappemeer!
Van maandag 14 september tot vrijdag 9 oktober gaat Gaston iedere dag op pad met de Straatprijs! Vandaag is Gaston in Sappemeer!

Tarte Tatin van bakexpert Danna
Bakexpert Danna maakt deze week tarte tatin. Ze laat zien hoe ze dit heerlijke gerecht klaarmaakt en geeft inspirerende tips. Klik hier voor meer recepten van Koopmans!

Crunchy ontbijtrepen
Recept voor ochtendtype Lo-Fi. Ontbijt is de belangrijkste maaltijd van de dag, dat is een feit. Door te ontbijten komt je lichaam vanuit de 'slaapstand' weer in een actieve stand. Culinair redacteur Jasmijn gaat langs bij verschillende ochtendtypes om samen een passend ontbijt te maken!

In deze uitzending van Koffietijd! waren Gerdi Verbeet en Carlo Boszhard te gast. Caspar Bürgi was in deze uitzending van Koffietijd! deskundige. De presentatie was in handen van Loretta Schrijver, Quinty Trustfull en Pernille La Lau. Deze uitzending van het programma Koffietijd! met de titel Aflevering 29 werd uitgezonden op donderdag 8 oktober door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie