Uitzending
Koffietijd - Aflevering 27

Aflevering 27

Koffietijd

6-10-2015

| 955 x bekeken | 0 reacties
5
In deze uitzending van Koffietijd! onder andere:

Gelukkige winnaars in Amsterdam!
Van maandag 14 september tot vrijdag 9 oktober gaat Gaston iedere dag op pad met de Straatprijs! Vandaag in Gaston in Amsterdam!

Beau Schneider in de villa!
We kennen hem al Tim Loderus uit GTST. Hij besluit even te stoppen als soapie en stapt tijdelijk uit GTST: "Ik moet even op de rem trappen". Beau duikt nu het theater in met de nieuwe theatershow Baantjer Live! Hij vertelt ons alles over de theatertour waarin de oude rechercheur C-O-C-K tot leven komt!

Pink Ribbon
Wereldwijd wordt er in oktober stilgestaan bij de ziekte borstkanker. En dat is belangrijk, want alleen al in ons land krijgt 1 op de 7 vrouwen borstkanker. Stichting Pink Ribbon vraagt deze maand extra aandacht voor de hulp van jonge vrouwen met deze ziekte.

'We zijn echt grote vrienden'
Met grote inspiratiebronnen als Mondriaan, Rietveld en Le Corbusier tovert Jan des Bouvrie het Nederlandse interieur van truttig bruin en veel schrootjes om naar strak- eenvoud, en wit. Jan steekt zijn vrouw, Monique, aan met het interieurdesignvirus. De ontwerpen zijn een groot succes! Ze maken interieurdesign bespreekbaar en betaalbaar. Jan en Monique komen bij ons op de koffie en vertellen ons alles over hun sterke huwelijk, succesvolle samenwerking en hun nieuwste boek Des Bouvrie!

Hiep hiep hoera voor Quinty!
Quinty is jarig! We leggen onze lieve presentatrice natuurlijk eens even goed in de watten.

Gaston is in Julianadorp!
Van maandag 14 september tot vrijdag 9 oktober gaat Gaston iedere dag op pad met de Straatprijs! Vandaag is hij in Julianadorp!

Fluffy yoghurtpannenkoeken met blauwe bessen
Een heerlijk recept voor mensen die vroeg in de ochtend al bruisen van de energie en graag tijd nemen voor het ontbijt - oftewel de earlybirds. Voor alle andere ontbijttypes is dit recept ideaal voor in het weekend. Met deze pannenkoeken is wakker worden een feestje!

Looks op de Gouden Kalf uitreiking
Afgelopen vrijdag was de Gouden Kalf uitreiking. Veel winnaars, veel BN'ers en dus veel looks om te bespreken met onze Theo!

In deze uitzending van Koffietijd! waren Beau Schneider en Jan des Bouvrie te gast. Caspar Bürgi was in deze uitzending van Koffietijd! deskundige. De presentatie was in handen van Loretta Schrijver, Quinty Trustfull en Pernille La Lau. Deze uitzending van het programma Koffietijd! met de titel Aflevering 27 werd uitgezonden op dinsdag 6 oktober door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie