Uitzending
Koffietijd - Aflevering 166

Aflevering 166

Koffietijd

22-4-2019

| 223 x bekeken | 0 reacties
5
In deze uitzending van Koffietijd onder andere:

Yves Berendse met zijn nieuwe single 'Dicht bij mij'
Yves Berendse gaat ontzettend goed met uitverkochte zalen! Hij heeft een nieuwe single, namelijk 'Dicht bij mij'

Natuur is van en voor iedereen!
HandicapNL, de Nederlandse Stichting voor het Gehandicapte Kind en Kenniscentrum Groen & Handicap gaan de komende drie jaar in 40 natuurgebieden aan de slag om de natuur toegankelijk te maken voor iedereen. Dat doen ze met het project 'Natuur, toegankelijk voor iedereen'. Froukje nam een kijkje!

Het New York 'Willem Wever' avontuur
Het populaire televisieprogramma Willem Wever bestaat 25 jaar. Wij vieren dat met de allereerste presentator van het programma - Jochem van Gelder - en oud-kandidaat Job Jan Altena. Samen gingen zij uitzoeken hoe ramen worden gewassen van een grote wolkenkrabber.

Jochem zijn laatste 'Willem Wever' vraag
Na het avontuur van Jochem van Gelderen als presentator van het programma 'Willen Wever' kreeg hij nog een laatste bijzondere vraag, namelijk van zijn eigen zoontje. Een avontuur dat nog steeds de nodige tranen trekt.

Sandra red kippen
Miljoenen kippen voorzien ons het hele jaar door van heerlijke verse eitjes. Na een jaar eieren gelegd te hebben worden ze geslacht. Sandra van de Werd van 'Red Een Legkip' biedt veel van deze kippen een nieuw thuis.

Oscar op de Stip met met zijn koninklijke verzameling
Aanstaande zaterdag krijgt Amersfoort op Koningsdag bezoek van niemand minder dan Willem Alexander en Maxima. Om alvast in feeststemming te komen ligt ook onze Stip deze hele week in Amersfoort.

Het geheim achter Coachella
Patrick Martens komt ons regelmatig op de hoogte brengen van het laatste entertainmentnieuws. Zo ook deze week!

Drie speads voor op matzes
Lekker voor tijdens de paasbrunch of als tussendoortje.

Planten voor op je balkon: Wat moet je weten?
Judith Baehner is als styliste altijd op de hoogte van de laatste tuintrends. Vandaag heeft ze een hoop fruitbomen meegenomen. Wat kun je het beste doen als je zelf fruit wilt kweken? En kan dat ook als je alleen een balkon hebt?

In deze uitzending van Koffietijd waren Jochem van Gelder en Patrick Martens te gast. Caspar Bürgi was in deze uitzending van Koffietijd deskundige. De presentatie was in handen van Loretta Schrijver, Quinty Trustfull en Pernille La Lau. Deze uitzending van het programma Koffietijd met de titel Aflevering 166 werd uitgezonden op maandag 22 april door RTL4 en de NTR.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie