Uitzending
Koffietijd - Aflevering 170

Aflevering 170

Koffietijd

26-4-2019

| 296 x bekeken | 0 reacties
5
Met in deze uitzending: -Koningshuiskenner Rick Evers en en Máxima-kenner Josine Droogendijk blikken vooruit op Koningsdag in Amersfoort. -Speciaal voor Koningsdag maakt Mika van Leeuwen bij Pauline Wingelaar de 'Máxima knot'. -Frans Bauer treedt op. -Karin van Galen, arts bij het UMC Utrecht, over bloedstollingsziekten.

In deze uitzending van Koffietijd onder andere:

Frans Bauer - Leugentje Om Bestwil
Frans Bauer zong live in de Koffietijd studio zijn nieuwe single 'Leugentje Om Bestwil'.

Frans Bauer komt terug bij RTL
Naast een nieuwe single, heeft Frans Bauer een contract getekend bij RTL. In Koffietijd vertelt Frans wat we van hem kunnen verwachten.

Mika creëert de Máxima coupe
Als jij er hetzelfde als Máxima uit wilt zien laat Mika even zien hoe je dezelfde coupe moet maken.

Stollingsziekten bij vrouwen
Bij vrouwen die heel hevig menstrueren wordt nog te weinig aan een stollingsziekte gedacht. Hierdoor krijgen veel vrouwelijke patiënten vaak pas na jaren medicatie voor een ziekte die ze al hun hele leven hebben.

The Garden of Earthly Worries
Een presentatie van vier abstracte beelden die Daniel Libeskind speciaal ontwierp voor de tuin van Paleis Het Loo. Ze symboliseren de elementen ozon, dististofmonoxide (lachgas), methaan en koolstofdioxide.

Fabienne Delvigne, Máxima's favoriete hoedenontwerpster
Met Koningsdag in aantocht spreekt koningshuiskenner Rick Evers met de favoriete hoedenontwerpster van Koningin Máxima: Fabienne Delvigne.

Radboud drukt de kroontjes voor koningsdag
Vandaag staat Radboud op de Stip. Hij is samen met zijn drukkerij verantwoordelijk voor de kartonnen kroontjes.

Wat zal Koningin Máxima dragen in Amersfoort?
Morgen vieren Koning Willem-Alexander en Koningin Máxima Koningsdag in Amersfoort. Met koningshuiskenner Rick Evers en Máxima kenner Josine Droogendijk blikken we vooruit op dit bezoek.

In deze uitzending van Koffietijd was Frans Bauer te gast. Caspar Bürgi was in deze uitzending van Koffietijd deskundige. De presentatie was in handen van Loretta Schrijver, Quinty Trustfull en Pernille La Lau. Deze uitzending van het programma Koffietijd met de titel Aflevering 170 werd uitgezonden op vrijdag 26 april door RTL4 en de NTR.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie