Uitzending
Koffietijd - Aflevering 165

Aflevering 165

Koffietijd

19-4-2019

| 273 x bekeken | 0 reacties
5
In deze uitzending van Koffietijd onder andere:

Mission is Possible!
Het klinkt misschien als een Mission Impossible: Ahoy uitverkopen met een comedyshow. Maar Jandino Asporaat, Roué Verveer, Murth Mossel en Howard Komproe - oftewel de Caribbean Combo - bewijzen dubbel en dwars dat het kan. Op 28 én 29 juni staan zij in een uitverkocht Ahoy met de show Mission is Possible.

Edwin Jonker over 'The Passion'
Gisteravond keken ruim 2,3 miljoen mensen naar The Passion, waarin Edwin Jonker de rol van Jezus vertolkte. Onze Patrick had de eer om Jezus (hem) na het grote evenement op te halen.

"Together we stand strong"
Het begon allemaal in 1969: toen opende Rob Peetoom zijn eerste kapsalon. Hij werd bekend als metamorfose kapper van de tv programma's Service Salon en de Vijf Uur Show. Nu, 50 jaar en 17 salons later, neemt zijn dochter Rochelle de kappersschaar van hem over. Vader en dochter vertellen bij Koffietijd alles over hun bijzondere familiebedrijf.

Oogverblindende kerkelijke schatten
Tijdens de beeldenstorm in de zestiende eeuw zijn een hoop kerkelijke bezittingen vernield en verdwenen. Objecten die bewaard bleven zijn zeldzaam. Museum Catharijneconvent heeft een tentoonstelling met kerkelijke schatten die bewaard zijn gebleven. Froukje nam een kijkje!

Klaas heeft 40.000 actiefiguurtjes
De Stip ligt dit keer in Haarlem, waar Klaas zijn verzameling actiefiguurtjes laat zien. Naast dat hij ze verzamelt, past hij de figuurtjes ook zelf aan!

Land art, een mooie en andere manier om kunst te beleven
Land art is nog niet bij iedereen even bekend. Terwijl het een hele mooie - en andere - manier is om kunst te beleven. Kunstkenners Yuki Kho en Ko van 't Hek vertellen er meer over bij Koffietijd.

In deze uitzending van Koffietijd waren Edwin Jonker, Howard Komproe, Jandino Asporaat, Murth Mossel en Roue Verveer te gast. Caspar Bürgi was in deze uitzending van Koffietijd deskundige. De presentatie was in handen van Loretta Schrijver, Quinty Trustfull en Pernille La Lau. Deze uitzending van het programma Koffietijd met de titel Aflevering 165 werd uitgezonden op vrijdag 19 april door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie