Uitzending
Koffietijd - Aflevering 171

Aflevering 171

Koffietijd

29-4-2019

| 335 x bekeken | 0 reacties
5
Met in deze uitzending: -Oren Schrijver met het laatste entertainmentnieuws. -Het dochterpanel over festivals. Het panel bestaat uit Emma Wortelboer, Roosmarijn Wind en Quinty Misiedjan. -Kim-Lian van der Meij over een nieuw seizoen 'Verzamelkoorts'.

In deze uitzending van Koffietijd onder andere:

Kim-Lian is voor de liefde naar Zweden vertrokken
Kim-Lian is samen met haar gezin verhuisd naar het thuisland van haar man. Ze woont nu in Zweden en reist heen en weer naar Nederland.

Yakup's koffietips: De smaken van koffie
Yakup, d Koffietijd-barista, geeft ons vanuit zijn prachtige thuiskeuken verschillende tips en tricks op het gebied van koffie. Vandaag gaf hij wat meer uitleg over de verschillende smaken koffie die er bestaan.

Hoe gaan jongeren om met drugs?
Vandaag hadden we het met het dochterspanel over drugs.

Stop nooit met spelen!
Ga naar school, maak je huiswerk, eet gezond en ga sporten. We moeten steeds meer en spelen steeds minder. Terwijl spelen het belangrijkste n leukste onderdeel is van een gezond leven. Met'Power of Play' willen Jantje Beton en Right To Play kinderen stimuleren om te samen te spelen met respect!

Lente minestrone
Met heerlijke lente groentes als asperges, courgette en doperwten.

Oren Schrijver is een beetje van Koffietijd
Patrick heeft een griepje te pakken en daarom viel Oren Schrijver voor hem in. En voor degenen die denken dat hij nieuw is bij Koffietijd: die hebben het mis.

In deze uitzending van Koffietijd waren Emma Wortelboer, Kim-Lian van der Meij en Oren Schrijver te gast. Caspar Brgi was in deze uitzending van Koffietijd deskundige. De presentatie was in handen van Loretta Schrijver, Quinty Trustfull en Pernille La Lau. Deze uitzending van het programma Koffietijd met de titel Aflevering 171 werd uitgezonden op maandag 29 april door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie