Uitzending
Koffietijd - Aflevering 161

Aflevering 161

Koffietijd

15-4-2019

| 282 x bekeken | 0 reacties
6
Met in deze uitzending: -Mannenspecial: Saskia Noort, Alma Mathijsen en Milou Deelen vertellen wat er 'mis' is met mannen. -Blogger Harm Jagerman, feminist Patrick Engels en 'lustobject' Davy Eduard King praten over de kloof tussen mannen en vrouwen. -Koffieleuters Jan Heemskerk, Juvat Westendorp en Eddy Zoy geven hun visie op mannenemancipatie. -Het Olga Vocal Ensemble treedt op.

In deze uitzending van Koffietijd onder andere:

Olga Vocal Ensemble - Zeur niet
Het Olga Vocal Ensemble bestaat uit vijf mannen die feministische nummers zingen. Vorig jaar brachten ze hun album 'It's A Woman's World' uit, een album dat opzettelijk het feminisme behandelt.

Hoe is het om huisvader te zijn?
Harm Jagerman heeft ervoor gekozen om huisvader te zijn. Waarom heeft hij die keuze gemaakt?

Mannen en vrouwen in het dierenrijk
Hoe zit het met de verhouding tussen mannen en vrouwen in het dierenrijk? In het dierenrijk is mannelijk of vrouwelijk gedrag namelijk niet altijd hetzelfde. Een voorbeeld uit de dierenwereld waar de mannen en vrouwen niet helemaal aan de stereotypen voldoen is de berberaap.

Brioche brood
Hidde maakt hartige brioche met Italiaanse kruiden.

Het eerlijke verhaal van transgender Micha
Hoe denk je over je eigen mannelijkheid als je vroeger een vrouw bent geweest? Micha vertelt zijn eerlijke en bijzondere verhaal. De Stip ligt in Amsterdam.

Milou Deelen maakt zich boos over 'slutshaming'
Schrijfsters Saskia Noort, Alma Mathijsen en journalist Milou Deelen zijn te gast in Koffietijd om uit te leggen wat er mis is met onze mannen, en hoe de mannen-emancipatie vl beter kan.

In deze uitzending van Koffietijd waren Eddy Zoey, Jan Heemskerk en Saskia Noort te gast. Caspar Brgi was in deze uitzending van Koffietijd deskundige. De presentatie was in handen van Loretta Schrijver, Quinty Trustfull en Pernille La Lau. Deze uitzending van het programma Koffietijd met de titel Aflevering 161 werd uitgezonden op maandag 15 april door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie