Uitzending
Koffietijd - Aflevering 162

Aflevering 162

Koffietijd

16-4-2019

| 313 x bekeken | 0 reacties
6
Met in deze uitzending: -Wilfred Genee zet zich in voor gezondere maaltijden in (sport)kantines. -Actrice en schrijfster Inge Ipenburg over haar nieuwe boek 'Moordenaarsstorm'. -Taco Dibbits, directeur van het Rijksmuseum, over het Rembrandtjaar.

In deze uitzending van Koffietijd onder andere:

''Ik wil bewijzen dat ik slim ben en prachtige gedachtes heb!''
Actrice Inge Ipenburg, debuteerde vijf jaar geleden als schrijver met Het Gerecht. In 2015 kwam Schitterend Ongeluk uit en het jaar daarop de audioserie Als anderen slapen. Gisteren verscheen haar nieuwe boek: Moordenaarsstorm. Het eerste deel van haar Siciliaanse kronieken.

Het Jaar van Rembrandt
In 2019 is het 350 jaar geleden dat Rembrandt is overleden. Ter ere van hem staat het Rijksmuseum dit jaar in het teken van Rembrandt. Er zijn een aantal Rembrandt-tentoonstellingen en er zijn ook verschillende evenementen met hem in de hoofdrol.

Backstage bij 'Baantjer'!
Baantjer is terug van weggeweest met o.a. Waldemar Torenstra en Jelka van Houten. Patrick mocht een kijkje nemen op de set.

Gezond broodje bal
Broodje bal zoals ie in de kantine zou moeten zijn!

''Wij geven ze die hengel, waardoor ze zelf gaan vissen.''
Wilfred Genee en Lili Genee-Pirayesh zetten zich al een aantal jaar in voor gezonde opties in sportkantines. Met hun actie De Bewuste Kantine hebben ze al menig kantine zo ver kunnen krijgen.

In deze uitzending van Koffietijd waren Inge Ipenburg, Wilfred Genee, Jelka van Houten en Waldemar Torenstra te gast. Caspar Bürgi was in deze uitzending van Koffietijd deskundige. De presentatie was in handen van Loretta Schrijver, Quinty Trustfull en Pernille La Lau. Deze uitzending van het programma Koffietijd met de titel Aflevering 162 werd uitgezonden op dinsdag 16 april door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie