Uitzending
Koffietijd - Aflevering 169

Aflevering 169

Koffietijd

25-4-2019

| 294 x bekeken | 0 reacties
5
Met in deze uitzending: -Ellen ten Damme blikt vooruit op haar show in het Concertgebouw. -In het tv-programma 'Je Gaat Het Maken' zoeken mensen naar werk in de bouw en infra.

In deze uitzending van Koffietijd onder andere:

Mika gaat langs bij beauty queen Anne-Marie
Mika gaat langs bij een mogelijke beauty queen, die zich afvraagt hoe je er met weinig make-up mooi uit kunt zien.

Ellen ten Damme & The Junction - Jezebel
Ellen ten Damme treedt samen op met het koor: The Junction. Ze zingen het prachtige nummer Jezebel.

Angst voor aangifte bij een zedendelict
De politie in Rotterdam heeft dinsdag 16 april, drie minderjarige jongens aangehouden in verband met een groot zedenonderzoek. De jongens worden verdacht van deelname aan groepsverkrachtingen van minderjarige meisjes. Dat zou gebeurd zijn in onder meer parkjes en kelderboxen.

Doperwtenburger met muhamarra
Klaas maakt een heerlijke en makkelijke vegetarische burger!

Het favoriete modehuis van Máxima
Zaterdag is het de 6e Koningsdag voor Máxima als koningin. Wat gaat ze dragen? Rick Evers ging voor ons kijken bij haar favoriete modehuis.

Kunstenaars hard aan het werk voor Koningsdag!
Aankomende zaterdag is op een van de pleinen waar de Koning langsloopt een enorm houten kunstwerk te zien. Dit kunstenaars-drietal is al hard aan het bouwen. De Stip ligt in Amersfoort.

Vrouwen in de bouw
In de zesdelige tv-serie 'Je gaat het maken' worden diverse werkzoekenden en werkenden gevolgd tijdens hun zoektocht naar een mogelijke carrière in de wereld van de bouw en infra. Het programma wordt gepresenteerd door onze eigen Pernille!

In deze uitzending van Koffietijd was Ellen ten Damme te gast. Caspar Bürgi was in deze uitzending van Koffietijd deskundige. De presentatie was in handen van Loretta Schrijver, Quinty Trustfull en Pernille La Lau. Deze uitzending van het programma Koffietijd met de titel Aflevering 169 werd uitgezonden op donderdag 25 april door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie