Uitzending
Koffietijd - Aflevering 168

Aflevering 168

Koffietijd

24-4-2019

| 357 x bekeken | 0 reacties
3
Met in deze uitzending: Hoogleraar Klinisch Psycholoog Dr. Hans Knoop en ervaringsdeskundige Anneke de Vocht-Vink over internettherapie tegen vermoeidheid na borstkanker. - Krakkie en 75 deelnemers aan de fitchallenge doen samen een laatste work-out. -Presentatrice Evelyn Struik en kandidaat Esmeralda de Graaf vertellen over het RTL 4-programma 'Verminkt'.

In deze uitzending van Koffietijd onder andere:

De Fit met Koffietijd finale!
Na al deze weken trainen met Krakkie, is het dan toch tijd om al deze oefeningen, samen met 60 enthousiaste Koffietijdkijkers, eens uit te gaan voeren in een 30 minuten workout!

Van een vermoeide naar een stralende huid!
Mika mag deze keer weer eens een man helpen met een probleem. Giano is opzoek naar tips om zijn huid 's ochtends een stralende oppepper te kunnen geven.

''Mensen gaan door de leeftijdsverhoging juist het zwarte circuit in.''
Botox, borstvergrotingen en neuscorrecties: Het lijkt de normaalste zaak van de wereld, maar dat het soms ook goed mis kan gaan, zien we vanavond in een nieuwe reeks van het programma Verminkt.

Internettherapie verhelpt vermoeidheid na borstkanker
Eťn op de vier patiŽnten heeft na succesvolle behandeling van borstkanker last van extreme vermoeidheid. Dit belemmert hen in het oppakken van hun dagelijks leven en werk. Pink Ribbon heeft daarom de ontwikkeling van internettherapie gefinancierd. Zo kunnen patiŽnten zelf de vermoeidheid aan pakken!

Lekker bezig Mjad!
De komende tijd kijken we binnen bij verschillende Nederlanders tijdens een van de drukste momenten van de dag: het avondeten! Deze week zijn we op bezoek bij Mjad.

Hidde's Oranje Soezen
Heerlijke oranje soezen met een slagroomvulling

Recycle Yourself!
Deze kringloopwinkel mag dit jaar de koninklijke familie ontvangen. De voorbereidingen zijn druk aan de gang! De stip ligt deze keer in Amersfoort.

In deze uitzending van Koffietijd waren Evelyn Struik en Hans Knoop te gast. Caspar BŁrgi was in deze uitzending van Koffietijd deskundige. De presentatie was in handen van Loretta Schrijver, Quinty Trustfull en Pernille La Lau. Deze uitzending van het programma Koffietijd met de titel Aflevering 168 werd uitgezonden op woensdag 24 april door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie