Uitzending
Koffietijd - Aflevering 152

Aflevering 152

Koffietijd

21-4-2020

| 117 x bekeken | 0 reacties
5
In deze uitzending van Koffietijd onder andere:

Hoe is het met Tjitske Reidinga?
In deze coronatijd begint iedereen met nieuwe dingen. Zo is Tjitske Reidinga gaan vloggen. Ook heeft zij de stem ingesproken van een vréselijke moeder in de nieuwe annimatie-film The Willoughbys.

Muziek-liefhebbers hoeven het orkest niet te missen
Vanwege het coronavirus geeft het Concert-gebouworkest tot in ieder geval 1 juni geen concerten. Toch hoeven muziek-liefhebbers het orkest niet te missen. Daarover belde Pernille met Dominic Seldis, aanvoerder en contrabassist van het orkest.

Welk tijdschrift sprong Koffieleuter Jan Heemskerk in het oog?
Vorige week zijn we begonnen met een nieuwe rubriek waarin onze Koffieleuter Jan Heemskerk praat over tijdschriften. Hij is oud-hoofdredacteur van bladen als Playboy & FHM én schrijft nog altijd voor verschillende tijdschriften.

Bladerdeegtaartjes met frambozenspijs
Zoete verwennerij van Jigal. Bladerdeegtaartjes met frambozenspijs!

Het hooikoorts-seizoen is alweer even bezig
Met alle gevolgen van dien. Gelukkig heeft gezondheids-deskundige Marcel een fijne tip die voor wat verlichting kan zorgen.

Een bijzondere beslissing in een intense tijd!
Kendall wil haar partner Roger graag verrassen. Hij heeft in deze intense tijd een bijzondere beslissing genomen en daar is ze hem enorm dankbaar voor.

Een nieuwe bestemming voor de voedsel-overschotten
Deze week start het Rode Kruis een actie, waarbij ze een nieuwe, goede bestemming geven aan de voedsel-overschotten van onder andere boeren door middel van voedselboxen.

In deze uitzending van Koffietijd waren Dominic Seldis, Jan Heemskerk en Tjitske Reidinga te gast. Caspar Bürgi was in deze uitzending van Koffietijd deskundige. De presentatie was in handen van Loretta Schrijver, Quinty Trustfull en Pernille La Lau. Deze uitzending van het programma Koffietijd met de titel Aflevering 152 werd uitgezonden op dinsdag 21 april door RTL4 en de NTR.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie