Uitzending
Koffietijd - Aflevering 157

Aflevering 157

Koffietijd

9-4-2019

| 236 x bekeken | 0 reacties
5
Met in deze uitzending: -Patrick Martens over de beste films en series van dit moment. -Edwin Jonker blikt vooruit op 'The Passion'. -Gezondheidsdeskundige Hetty Crèvecoeur over de overgang. -Oud-lerares Loth van Veen en opvoedkundige Marina van der Wal praten over het maken van een studiekeuze.

In deze uitzending van Koffietijd onder andere:

"Ik heb er eigenlijk gewoon alleen maar zin in"
Nog ruim een week te gaan en dan is alweer de negende editie van The Passion. Dit jaar is de live musical te zien in Dordrecht. Met Edsilia Rombley als Maria, Martijn Krabbé als de verteller en Edwin Jonker als Jezus!

DIY Vernevelaar
Tijdens een opvlieger is het fijn om te koelen. Dit kan bijvoorbeeld met een koud kompres, waarmee je de binnenkant van je ellebogen, polsen en nek koelt.

Stress bij studiekeuze
Het kiezen van een studie kan ontzettend stressvol zijn, zowel voor kinderen als hun ouders. Het aanbod aan studies in Nederland is enorm en daarnaast staat er in deze 'prestatiemaatschappij' vaak veel druk op het maken van de juiste keuze.

Ondersteuning voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt
Stichting Uit de Buurtfabriek is er voor de Eindhovenaren die weer actief mee willen doen in de samenleving. Op de werkplaats maken ze daarom mooie houten producten, waarmee ze tegelijkertijd economische en maatschappelijke waarde creëren. Froukje nam er een kijkje!

Patrick neemt wraak
Terwijl Patrick ons alles vertelde over de beste films en de viral van deze week, schrokken Pernille en Loretta zich kapot!

In deze uitzending van Koffietijd waren Edwin Jonker, Patrick Martens, Edsilia Rombley en Martijn Krabbé te gast. Caspar Bürgi was in deze uitzending van Koffietijd deskundige. De presentatie was in handen van Loretta Schrijver, Quinty Trustfull en Pernille La Lau. Deze uitzending van het programma Koffietijd met de titel Aflevering 157 werd uitgezonden op dinsdag 9 april door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie