Uitzending
Koffietijd - Aflevering 158

Aflevering 158

Koffietijd

10-4-2019

| 367 x bekeken | 0 reacties
5
Ochtendmagazine waarbij gasten worden ontvangen en je wordt bijgepraat op het gebied van lifestyle, huis & tuin, gezondheid & welzijn, mode & beauty en kunst & cultuur.

In deze uitzending van Koffietijd onder andere:

De Yamato drummers
De Japanse drumgroep Yamato reist de hele wereld over met hun traditionele Japanse drums: de taiko. De groep bestaat uit 6 mannen en 6 vrouwen. Samen hebben ze al meer dan 3500 shows gegeven in 54 landen. In april en mei toeren ze met de nieuwe show 'Passion' door heel Nederland.

Lekker bezig Angela! (aflevering 5)
De komende tijd kijken we binnen bij verschillende Nederlanders tijdens een van de drukste momenten van de dag: het avondeten! Deze week zijn we op bezoek bij Angela.

Syliva is blij met het overgangspakket!
Elke dag geven we een pakket weg om de overgang nt wat draaglijker te maken. Gisteren was Sylvia de gelukkige.

Vrouwen in de overgang op de werkvloer
In het kader van de Week van de Overgang besteden we aandacht aan de overgang op de werkvloer. WOMEN Inc. wil met het project 'Vitaliteit op de werkvloer' samen met Amsterdam UMC en Instituut Gak meer aandacht hiervoor creren.

Chocoladepudding
Hidde maakt een chocoladepudding van pure chocolade. Dit zit vol goede geluksstofjes waar vrouwen in in hormonale periodes weleens een gebrek aan hebben.

Een culinaire lente
De eerste kruiden komen net boven de grond uit en talloze groentes en fruit maken zich klaar voor hun debuut. Het is lente! Culinair experts Maureen Belderink en Jacques Hermus vertellen alles over typisch 'lente-eten'.

Fit met Koffietijd - week 9
Het is alweer de negende week van de 'Fit met Koffietijd' challenge. De n na laatste week, we zijn er bijna! Deze laatste twee weken gaan we nog even knallen. Krakkie is weer in de studio met een nieuwe work-out!

Goedemorgen Cilly!
De komende tijd wordt Koffietijd gepresenteerd door verschillende gastpresentatrices en vandaag zit Cilly Dartell naast Quinty! Vivian haalde haar vanochtend op.

In deze uitzending van Koffietijd was Cilly Dartell te gast. Caspar Brgi was in deze uitzending van Koffietijd deskundige. De presentatie was in handen van Loretta Schrijver, Quinty Trustfull en Pernille La Lau. Deze uitzending van het programma Koffietijd met de titel Aflevering 158 werd uitgezonden op woensdag 10 april door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie