Uitzending
Koffietijd - Aflevering 159

Aflevering 159

Koffietijd

11-4-2019

| 250 x bekeken | 0 reacties
5
Met in deze uitzending: -Henk Poort, Ernst DaniŽl Smid en Marco Bakker praten over hun project 'De 3 Baritons', dat al 25 jaar bestaat. -Dorien Ackerman, directeur campagnes van Natuur & Mileu, en bioloog Lisette van Kolfschoten over de bij. -Caroline Mewe, Maaike Groen en Dena Simaite vertellen over hun duurzame modelabel.

In deze uitzending van Koffietijd onder andere:

Een nieuwe stralende voorjaarslook!
Mika weet het toch elke keer weer voor elkaar te krijgen om mensen net ietsje mooier te maken. Deze keer vroeg Paola zich af of Mika een stralende voorjaarslook kon creŽren!

De 3 Baritons - Sway
De 3 Baritons zingen het swingende nummer 'Sway' van Dean Martin.

De hoogtepunten van de 3 Baritons!
Op 17 juni vieren Ernst DaniŽl Smid, Henk Poort en Marco Bakker hun 25-jarig jubileum als de 3 Baritons met een groots concert in Carrť. Opmerkelijk omdat het begon als persiflage op deze drie mannen, de 3 Tenoren.

Wat zoemt er in jouw achtertuin?
Wist je dat er in Nederland bijna 360 soorten wilde bijen voorkomen? Helaas is bijna de helft van deze vriendelijke geel-zwarte insecten bedreigd. Dit terwijl ze onmisbaar zijn voor ons voedsel. Daarom komt Nederland Zoemt in actie voor de wilde bij!

We gaven weer een overgangspakket weg!
Elke dag geven we een pakket weg om de overgang nťt wat draaglijker te maken. Gisteren maakten we weer iemand blij met het pakket.

Het pop-up Overgangscafť!
Deze week besteden we aandacht aan de overgang. Onze eigen Hetty was samen met Isa en Medina aanwezig bij een heus pop-up Overgangscafť!

Wat maakt duurzame kleding nu zo duurzaam?
Caroline Mewe, Maaike Groen en Dena Simaite hebben alledrie een duurzaam kleding merk opgezet. Wist je dat er 2700 liter water nodig is om ťťn t-shirt te produceren? En dat de manier waarop het gemaakt wordt vaak ook niet op een eerlijke manier gebeurd?

In deze uitzending van Koffietijd waren Ernst DaniŽl Smid, Henk Poort en Marco Bakker te gast. Caspar BŁrgi was in deze uitzending van Koffietijd deskundige. De presentatie was in handen van Loretta Schrijver, Quinty Trustfull en Pernille La Lau. Deze uitzending van het programma Koffietijd met de titel Aflevering 159 werd uitgezonden op donderdag 11 april door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie