Uitzending
Koffietijd - Aflevering 133

Aflevering 133

Koffietijd

2-3-2016

| 970 x bekeken | 0 reacties
5
Tien jaar geleden brak Fedde Le Grand internationaal door met zijn nummer 'Put your hands up for Detroit'. Nog steeds is hij niet weg te denken uit de housescene. Hij schuift aan om over zijn imposante carrière te vertellen.

In deze uitzending van Koffietijd! onder andere:

'Het is belangrijk voor de ontwikkeling van kinderen'
Voor Nederlandse kinderen is het lezen van kinderboeken de normaalste zaak van de wereld, maar voor kinderen in onder andere Afghanistan is het een heel ander verhaal. Stichting Save the Children wil hier verandering in brengen. Tahmina vertelt...

'Ik wil samenwerken met Justin Timberlake'
De kijkersvraag aan Fedde luidde: 'Met welke artiest wil je nog eens samenwerken?' Fedde wist het meteen! "Eigenlijk wil ik heel graag nog eens iets doen met Justin Timberlake".

'Niemand wilde mijn muziek hebben'
Fedde startte met een vriend een eigen platenlabel omdat niemand zijn muziek wilde hebben... Nu, jaren later, is DJ Fedde le Grand wereldberoemd en uitgegroeid tot één van de beste DJ's van de wereld!

Kruiden kweken op je eigen vensterbankje!
Patty Willems van ELHO vertelt ons alles over het kweken van kruiden en hoe je dit kunt doen, gewoon thuis, op je eigen vensterbankje!

'Sommige vriendschappen hebben eronder geleden'
De wereldberoemde Nederlandse DJ Fedde le Grand schuift aan om te praten over het DJ bestaan, het optreden, zijn nieuwe album, het vele reizen én de keerzijde van het succes...

Nederlands' eerste Virtual Reality Bioscoop!
Vandaag wordt de allereerste Virtual Reality-Bioscoop van Nederland geopend, waarin je zelf kunt bepalen wat je ziet. Onze Astrid was erbij!

In deze uitzending van Koffietijd! waren Fedde le Grand en Justin Timberlake te gast. Caspar Bürgi was in deze uitzending van Koffietijd! deskundige. De presentatie was in handen van Loretta Schrijver, Quinty Trustfull en Pernille La Lau. Deze uitzending van het programma Koffietijd! met de titel Aflevering 133 werd uitgezonden op woensdag 2 maart door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie