Uitzending
Koffietijd - Aflevering 103

Aflevering 103

Koffietijd

23-1-2019

| 371 x bekeken | 0 reacties
5
Met in deze uitzending: -Dierenbeschermer Karen Soeters en dierenarts Piet Hellemans praten over EHBO bij huisdieren. -Actrice Willemijn Verkaik speelt de hoofdrol in de nieuwe musicalproductie 'Aida in Concert'. -Actrice Eva van der Gucht vertelt over de dramaserie 'Oogappels'. -Ambassadeur Tommie Christiaan licht Het BankGiroLoterij Theaterweekend toe en zingt voor ons.

In deze uitzending van Koffietijd onder andere:

EHBO bij huisdieren, zo doe je dat!
Er zijn heel veel EHBO cursussen voor huisdieren, maar ook EHBO kits. Het is belangrijk dat je een dier in nood kan helpen. Hoe kijk je met een clinisch oog naar je hond of kat? Piet Hellemans en Karen Soeters laten je zien hoe dat moet!

Het Nationaal Theaterweekend
Aankomend weekend vindt het Nationaal Theaterweekend plaats. Een weekend waarin het theatervak wordt gevierd en heel Nederland kan zien hoe leuk, mooi, waardevol, ontroerend, grappig of fijn een avondje theater kan zijn! Samen met schrijfster Mel Wallis de Vries is acteur Tommie Christiaan dit jaar ambassadeur van het Nationaal Theaterweekend. Het tweetal zet zich in om het evenement onder de aandacht te brengen en zal daarnaast aanwezig zijn in diverse theaters.

Kabeljauw met regenboogwortels
Pieter maakt kabeljauw met mosterd-dille en regenboogwortels met tijm uit de oven.

AIDA in concert
Willemijn Verkaik gaat in 'Aida in Concert' spelen en maakt vandaag in Koffietijd een nieuwe hoofdrolspeler bekend!

Een sportmuseum
Een sportieve Stip in Emmen! Ard Kooistra heeft een eigen sportmuseum.

In deze uitzending van Koffietijd waren Eva Vander Gucht en Tommie Christiaan te gast. Caspar Bürgi was in deze uitzending van Koffietijd deskundige. De presentatie was in handen van Loretta Schrijver, Quinty Trustfull en Pernille La Lau. Deze uitzending van het programma Koffietijd met de titel Aflevering 103 werd uitgezonden op woensdag 23 januari door RTL4 en de NTR.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie