Uitzending
Koffietijd - Aflevering 108

Aflevering 108

Koffietijd

30-1-2019

| 410 x bekeken | 0 reacties
6
Met in deze uitzending: -Marcel Brienne geeft tips om de kans op griep te verkleinen. -Presentator Klaas van Kruistum praat over de griepepidemie en het lerarentekort. -Lerares Ans Tiecken vertelt over de gevolgen van de griep voor het onderwijs. -Jurre Geluk presenteert het 18de seizoen van 'Je Zal Het Maar Hebben'. -Het internationaal topmodel Marjan Jonkman is de nieuwe ambassadeur van SOS Kinderdorpen.

In deze uitzending van Koffietijd onder andere:

"Wanneer ga je nou te ver?"
Jurre Geluk presenteert het 18de seizoen van 'Je Zal Het Maar Hebben'. Hij neemt het presentatiestokje over van Tim Hofman. Jurre gaat jonge mensen ontmoeten die ondanks hun aandoening midden in het leven staan.

Een ontroerende reis naar Oeganda
Internationaal topmodel Marjan Jonkman is de nieuwe ambassadeur van SOS Kinderdorpen, een organisatie die hulp biedt aan kinderen die de zorg van hun familie zijn verloren of dreigen te verliezen. Ze trapte haar ambassadeurschap af met een reis naar Oeganda.

De kans op griep verkleinen
De natuur zit vol verrassingen. De Echinacea Purpurea is hier het perfecte voorbeeld van. Deze plant zit vol werkzame bestanddelen die activiteit van je immuunsysteem stimuleren.

Ans Tiecken is 80 jaar en werkt als invaljuf
Ans begon als 17-jarig meisje als kleuterjuf. Ze maakte carrière op een basisschool en schopte het uiteindelijk tot adjunct-directeur. Tegenwoordig werkt ze met een leeftijd van 80 jaar als invaller.

In deze uitzending van Koffietijd waren Klaas van Kruistum en Tim Hofman te gast. Caspar Bürgi was in deze uitzending van Koffietijd deskundige. De presentatie was in handen van Loretta Schrijver, Quinty Trustfull en Pernille La Lau. Deze uitzending van het programma Koffietijd met de titel Aflevering 108 werd uitgezonden op woensdag 30 januari door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie