Uitzending
Koffietijd - Aflevering 104

Aflevering 104

Koffietijd

24-1-2019

| 366 x bekeken | 0 reacties
4
Met in deze uitzending: -Monique Smit vertelt over haar nieuwe single, 'Gebarentaal'. -Nina Hoff en Hidde den Brabander over het bedrijf ByFlow en wat je met een 3D-voedselprinter kunt doen.

In deze uitzending van Koffietijd onder andere:

Patrick bij het Musical Awards Gala
Het druilerige weer van gisteren weerhield bekend musicalland er niet van om in hun mooiste pak te verschijnen op het Musical Awards Gala. Patrick stond natuurlijk op de rode loper om de BN'ers met open armen te ontvangen.

Monique Smit heeft leuk nieuws in gebarentaal
Monique Smit maakt aan het einde van haar nieuwe single in gebarentaal bekend dat ze zwanger is.

Crumble met roomkaas
Dankzij de 3D-printer is het mogelijk om vormen te creren die je met de hand niet kan maken. Vandaag maakt Hidde gebruik van de 3D-printer om een crumble met roomkaas te maken.

Depressie onder jongeren
Elk jaar krijgt ongeveer n op de 20 Nederlanders een vorm van depressie. Ook onder jongeren wordt het een steeds groter probleem. Samen met Suzanne Laszlo, directeur van UNICEF, Luc Wiegers en Lieke Hermans uit het jongerenpanel van UNICEF praten we over stress en depressie onder jongeren.

Een 3D-voedselprinter als oplossing in de gezondheidszorg
Zou een 3D-voedselprinter in de toekomst kunnen helpen bij kauw- en slikproblemen in de gezondheidszorg?

In deze uitzending van Koffietijd was Monique Smit te gast. Caspar Brgi was in deze uitzending van Koffietijd deskundige. De presentatie was in handen van Loretta Schrijver, Quinty Trustfull en Pernille La Lau. Deze uitzending van het programma Koffietijd met de titel Aflevering 104 werd uitgezonden op donderdag 24 januari door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie