Uitzending
Koffietijd - Aflevering 106

Aflevering 106

Koffietijd

28-1-2019

| 405 x bekeken | 0 reacties
4
Met in deze uitzending: -Kees Tol praat over zijn nieuwe online tv-programma 'Ochtendshow To Go'. -Patrick Martens met het laatste entertainmentnieuws. -Huisarts Rutger Verhoeff en verslaggeefster Hanneke van Houwelingen over de griep.

In deze uitzending van Koffietijd onder andere:

Sporttips voor Marianne
Davy is weer voor ons op pad geweest om iemand te helpen om fitter te worden. Deze keer heeft hij tips voor Marianne.

De viral van deze week met een sleeŽnd hondje
Vandaag heeft Pernille de leuke viral uitgekozen!

Tips om voldoende weerstand op te bouwen
Hoe kun je de kans op een verkoudheid of griep verkleinen?

Ontdek Park Vliegbasis Soesterberg
Verscholen op de Utrechtse Heuvelrug ligt de voormalige Vliegbasis Soesterberg. Vrijwilliger Herman van den Berg neemt ons mee op fietstour door het park rondom de vliegbasis en directeur van Utrechts Landschap, Saskia van Dokkum, licht toe waarom ze juist dit gebied in beheer wilde krijgen.

Rutger en Hanneke over de griepepidemie
Nederland heeft voor de 7e week op rij last van een griepepidemie. Daarom geven we deze hele week tips en tricks om de griepepidemie te doorstaan.

In deze uitzending van Koffietijd waren Kees Tol en Patrick Martens te gast. Caspar BŁrgi was in deze uitzending van Koffietijd deskundige. De presentatie was in handen van Loretta Schrijver, Quinty Trustfull en Pernille La Lau. Deze uitzending van het programma Koffietijd met de titel Aflevering 106 werd uitgezonden op maandag 28 januari door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie