Uitzending
Koffietijd - Aflevering 107

Aflevering 107

Koffietijd

29-1-2019

| 407 x bekeken | 0 reacties
5
Met in deze uitzending: -Aandacht voor de 65e verjaardag van Oprah Winfrey, met Carol Rock, Bert van der Veer en Lieke van Lexmond. -Fotomodel Tanja Kok schreef het boek 'Help! Ik Ben Model'. -Carolina Dijkhuizen over haar theatershow 'Thank God It's Donna', een tribute aan Donna Summer.

In deze uitzending van Koffietijd onder andere:

Tanja Kok vertelt het echte verhaal achter het modellenleven
Tanja Kok heeft gewerkt als model en heeft nu een boek geschreven met de echte verhalen achter het leven van een model.

Een ontmoeting met Oprah
Lieke van Lexmond en Bert van der Veer hebben beide de eer gehad om haar in levende lijven te mogen treffen. Ze vertellen hoe ze dit hebben ervaren.

Ademnoot
Om aandacht te vragen voor de vaak onzichtbare kant van longziekten organiseert het Longfonds voor de tweede keer het grootste zangspektakel van Nederland: Ademnoot. Afgelopen zaterdag was het zo ver.

Anke doet aan bodypainting
Ze maakt mensen mooier door ze prachtig te beschilderen.

In deze uitzending van Koffietijd waren Bert van der Veer, Carolina Dijkhuizen en Lieke van Lexmond te gast. Caspar Bürgi was in deze uitzending van Koffietijd deskundige. De presentatie was in handen van Loretta Schrijver, Quinty Trustfull en Pernille La Lau. Deze uitzending van het programma Koffietijd met de titel Aflevering 107 werd uitgezonden op dinsdag 29 januari door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie