Uitzending
Knevel & Van den Brink - Peter Jan Rens en Nebahat Albayrak

Peter Jan Rens en Nebahat Albayrak

Knevel & Van den Brink

19-5-2009

| 2055 x bekeken | 1 reacties
6
Peter Jan Rens
De kogel is door de kerk. Peter Jan Rens is officieel failliet verklaard. De Rabobank die hem vorig jaar nog anderhalf miljoen leende, heeft vandaag de faillissementsaanvraag doorgezet. Een kwestie van "Geef nooit op" Peter Jan Rens? Hoe de vork in de steel zit hoort u vanavond in 'Knevel & Van den Brink'.

Nebahat Albayrak
Acht gevangenissen moeten sluiten en 1.200 banen komen daarmee op de tocht te staan. Onaanvaardbaar zeggen PVV, VVD en Lijst Verdonk. Staatssecretaris Albayrak van Justitie ligt onder vuur en vanavond legt ze uit waarom ze deze beslissing heeft genomen.

José Janssen
Haar boerderij stond afgelopen weekend in het middelpunt van de belangstelling. Er werden daar vijftig aspergestekers bevrijd van zogenoemde slavernij. Gisteren verklaarde burgemeester Veltman hoe het zover heeft kunnen komen. Nu is het aan de eigenaresse van de aspergeboerderij om haar verhaal te doen.

Valeska ter Vrugt
Als ze met haar driejarig dochtertje terug komt van een familiebezoek in Mexico heeft ze geen idee wat hen te wachten staat. Enkele dagen later wordt bij dochter Anjeta de Mexicaanse griep geconstateerd. Hoe ze door deze periode heen zijn gekomen vertelt ze vanavond in 'Knevel & Van den Brink'.

Deze uitzending van het programma Knevel & Van den Brink met de titel Peter Jan Rens en Nebahat Albayrak is uitgezonden op dinsdag 19 mei door de EO. Te gast waren Peter Jan Rens en Nebahat Albayrak. De presentatie was in handen van Andries Knevel en Tijs van den Brink.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie