Uitzending
Knevel & Van den Brink - Willem Nijholt en John van den Heuvel

Willem Nijholt en John van den Heuvel

Knevel & Van den Brink

25-5-2009

| 1596 x bekeken | 0 reacties
6
Willem Nijholt
Hij is één van Nederlands bekendste theaterpersoonlijkheden en binnenkort wordt hij 75 jaar. Ter gelegenheid van deze mijlpaal is er een boek over zijn veelzijdige leven verschenen. Vanavond een kijkje in het rijke leven van Willem Nijholt.

John van den Heuvel
Vandaag is het veelbesproken liquidatieproces door de rechter stil gelegd. Huurmoordenaar Peter la S. weigert te getuigen zolang zijn veiligheid en dat van zijn familie niet gegarandeerd kan worden. Misdaadjournalist John van den Heuvel, aan wie Peter la S. al eerder zijn verhaal wilde verkopen, zat vandaag in de rechtszaal en brengt verslag uit.

Susan Valken
Haar dochter werd op gruwelijke wijze vermoord door haar ex-vriendje. In het boek 'Wraakgevoelens' schreef zij, samen met andere ouders van vermoorde kinderen, hoe haar leven wordt beheerst door het verlies van haar dochter. Vanavond vertelt ze hoe ze met die gevoelens omgaat.

Henk Hagoort
Hoewel hij een nieuwe beloningscode voor de publieke omroepen moet vaststellen, kon publieke topman Henk Hagoort het vandaag niet laten Paul de Leeuw in bescherming te nemen. De televisiemaker verdient het om ruim 4 ton te verdienen, vindt Hagoort. Waarom hij ineens afwijkt van de gestelde Balkenendenorm vertelt hij vanavond in 'Knevel & Van den Brink'.

Bram Bakker
Psychiater Bram Bakker over het gezinsdrama in Zwijndrecht. In een huis in de Zuid-Hollandse plaats zijn vanochtend vier doden gevonden. De politie onderzoekt of er een verband bestaat met de vondst van een dode vrouw in het Brabantse Bavel.

Deze uitzending van het programma Knevel & Van den Brink met de titel Willem Nijholt en John van den Heuvel is uitgezonden op maandag 25 mei door de EO. Te gast waren Bram Bakker, Henk Hagoort, Willem Nijholt en John van den Heuvel. De presentatie was in handen van Andries Knevel en Tijs van den Brink.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie