Uitzending
Knevel & Van den Brink - Rita Verdonk, Emile Ratelband, Adjiedj Bakas en Jan Leyers

Rita Verdonk, Emile Ratelband, Adjiedj Bakas en Jan Leyers

Knevel & Van den Brink

22-5-2009

| 2183 x bekeken | 0 reacties
6
Rita Verdonk
Verdonk probeert vanavond op een partijbijeenkomst in Amsterdam mensen te werven voor haar partij. Direct daarna schuift ze aan tafel bij Knevel en Van den Brink.

Emile Ratelband en Adjiedj Bakas
Dit opmerkelijke duo presenteert hun plannen om ons door de economische crisis heen te slepen. Trendwatcher Adjiedj Bakas schreef het boek 'Beyond the crisis'. Samen met positiviteitsgoeroe Emile Ratelband biedt hij binnenkort gratis seminars aan: Hoe overleef ik de crisis?!

Jan Leyers
De Belg Jan Leyers maakte een reis door de wereld van de islam. De documentaire 'De weg naar Mekka' is daar een tiendelig verslag van. De serie, die in BelgiŽ al meerdere prijzen heeft gewonnen, is vanaf aanstaande zondag te zien in Nederland. Knevel en Van den Brink blikken met Leyers vooruit.

Deze uitzending van het programma Knevel & Van den Brink met de titel Rita Verdonk, Emile Ratelband, Adjiedj Bakas en Jan Leyers is uitgezonden op vrijdag 22 mei door de EO. Te gast waren Rita Verdonk, Adjiedj Bakas, Jan Leyers en Emile Ratelband. De presentatie was in handen van Andries Knevel en Tijs van den Brink.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie